RECEPTA ELECTRÒNICA PRIVADA

Contacta amb un metge per videotrucada, telèfon o xat

Receta electrónica Adeslas

Adeslas, com a part de les accions que està fent en el context sanitari actual, posa a la teva disposició la nova recepta electrònica privada. Aquest avenç agilitza el servei i afavoreix el seguiment per part del facultatiu.

Amb la recepta electrònica podràs obtenir de manera còmoda al teu correu electrònic la recepta que t’hagi pautat un especialista, per la qual cosa suposa el complement perfecte de les videoconsultes i consultes telefòniques que facis amb el metge.

En què consisteix la recepta electrònica?

L’e-recepta permet als professionals, a través de la signatura electrònica, estendre receptes per e-mail. D’aquesta manera, després de la consulta rebràs a la bústia de correu electrònic un codi amb el qual podràs adquirir els medicaments en qualsevol de les 22.000 farmàcies del territori nacional. Això és possible gràcies al fet que l’eina de recepta electrònica que posa a disposició Adeslas està homologada per l’Organització Mèdica Col•legial i connectada a la xarxa de farmàcies.

Com funciona la recepta electrònica?

Per obtenir la recepta electrònica, només cal que siguis assegurat d’una pòlissa d’assistència sanitària d’Adeslas.

  • En primer lloc, has de concertar una consulta amb qualsevol dels professionals disponibles del quadre mèdic. Si tens cap dubte sobre el tipus de pòlissa que tens o sobre les cobertures que has contractat et recomanem que accedeixis a Àrea de Clients, on tens tota la informació relativa a la pòlissa i nombroses funcionalitats addicionals.
  • Recorda que a Adeslas hem habilitat tot el quadre mèdic perquè (a criteri del facultatiu) et puguin atendre de manera no presencial mitjançant una consulta telefònica o per videotrucada.
  • Després de la consulta (presencial o a distància) rebràs al teu correu electrònic un document amb la prescripció, amb el format de l’exemple següent:
Receta electrónica Adeslas imagen
  • A la farmàcia, t’hauràs d’identificar i mostrar a la pantalla del mòbil (o impresa en paper) la recepta o el codi que inclou. El farmacèutic en comprovarà la validesa al seu sistema informàtic i t’expendrà el medicament prescrit.

Té cap cost addicional l’ús de la recepta electrònica d’Adeslas?

No. Adeslas, com a companyia líder en salut, ha posat a disposició dels assegurats aquesta funcionalitat sense cap cost addicional. L’únic requisit per accedir-hi és disposar d’un compte d’e-mail on es pugui rebre la prescripció que ha receptat el professional mèdic.

És possible adquirir la prescripció receptada en qualsevol farmàcia?

Sí, la recepta electrònica que Adeslas posa a disposició està homologada per l’Organització Mèdica Col•legial i connectada a tota la xarxa de farmàcies del país, per la qual cosa pots anar a la teva farmàcia habitual.

Quin tipus de medicaments no es poden prescriure mitjançant la recepta electrònica?

La normativa actual permet dispensar qualsevol prescripció que es faci mitjançant recepta electrònica, tret de les següents:

  • Fórmules magistrals
  • Estupefaents o psicòtrops
  • Prescripcions de confidencialitat especial
  • Prescripcions de forma parcial pel que fa al nombre d’envasos
×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades