Sóc client d'Adeslas

Si ja has contractat l’assegurança, et podràs beneficiar de tots els avantatges de gestionar-la on-line. Per fer-ho només t’hauràs de registrar a l’Àrea Clients del web. És molt fàcil, a continuació te’n mostrem el pas a pas i els dubtes més freqüents. També hi trobaràs la resposta a alguns dubtes sobre el Quadre Mèdic d’Adeslas, i totes les gestions que pots fer a l’Àrea Client: demanar una autorització, modificar les dades personals de l’assegurança, consultar rebuts i pagaments, demanar reemborsaments, accedir als serveis de videoconsulta, teleconsulta i altres mitjans no presencials d’atenció mèdica o demanar cita on-line.

Quines gestions puc fer a l’Àrea Clients?

Quines gestions puc fer a l’Àrea Clients?

Quan accedeixis a l’Àrea Clients podràs fer les gestions següents:

 • Consultar Informació relativa a l’assegurança
 • Consultar i modificar les dades personals
 • Consultar i modificar les dades bancàries
 • Consultar els complements
 • Gestionar els beneficiaris de l'assegurança
 • Sol·licitar un duplicat de targeta
 • Consultar rebuts i pagaments
 • Consultar rebuts de copagaments
 • Sol·licitar autoritzacions
 • Sol·licitar reemborsaments
 • Guardar i administrar els teus metges preferits
 • Veure les teves visites al metge
 • Accedir al servei d' orientació mèdica on-line
 • Accedir al servei de coordinació mèdica en casos greus
 • Cercar metges centres
 • Buscar clíniques dentals Adeslas
 • Demanar cites on-line per a Centres Mèdics
 • Identificació amb la targeta digital.

Com pots demanar una cita on-line

Després de fer la cerca al nostre quadre mèdic i fent servir els filtres de la part superior, pots filtrar els resultats pels centres amb cita on-line. Un cop seleccionat el centre mèdic, has de clicar “Demanar una cita” i continuar amb el procediment de citació.

Com puc saber quina assegurança tinc contractada?

Per saber quina assegurança tens contractada només has d'accedir a la teva Àrea Client i, al menú lateral esquerre, clicar La meva pòlissa. A continuació, es mostraran les pòlisses que tens i, a la part inferior de la pantalla, apareixerà en format PDF tota la documentació relativa a la pòlissa que hagis seleccionat.

A més de l’assegurança de salut, tinc altres assegurances contractades. On les puc veure?

Pots veure els teus productes contractats a la teva Àrea Client

Puc contactar amb un metge per videoconsulta o teleconsulta?

Pots parlar amb el metge de manera no presencial, per videoconsulta o teleconsultaAquí t'expliquem el pas a pas perquè demanis hora.

Quines són les condicions de la consulta mèdica no presencial, e-consulta o consulta online?

Atesa la permanent evolució de les noves tecnologies de l‘ informació i la comunicació (TICs) que possibiliten noves formes d’ interacció tant social com professional, la e-consulta desde videoconferèrencia, teleassistència, telefonía o altres mitjans, són eines d’un valor extraordinari que, amb un ús adequat i apropiat, en tot cas i situació, et poden servir d’ajuda.

La telemedicina aporta més accessibilitat a certs serveis mèdics, als quals no podries accedir en altres circumstàncies. Així a Adeslas, hem desenvolupat serveis de telemedicina que t’amplien l’oferta assistencial.

Cada cop més, és desenvolupa una creixent utilització amb procediments que, encara que podrien realitzar-se presencialment, és més convenient o eficient, fer-los telemàticament. Per exemple, la consulta entre metges d’atenció primària i altres especialistes, la recepta electrònica, el tractament o seguiment de processos ordinaris no urgents (com el diagnòstic radiològic o les consultes de segona opinió mèdica) i l ‘atenció a pacients crònics.

Els mitjans telemàtics que hem posat actualmente a la vostra disposició, incrementen significativament les possibilitats d’accedir a l’ assistència sanitària tant a pacients en fase aguda de la malaltia com a la medicina de continuïtat assistencial.

Quan sol·liciteu aquest servei, el metge valorarà en tot moment els límits d’aquest tipus d’atenció y recorrerà a una consulta presencial davant de qualsevol dubte.

Aquest serveis no s’han d’utilitzar en cas d’urgència mèdica.

Per a més informació podeu consultar aquí.

Vull modificar les meves dades personals

És molt fàcil. Només has d’entrar a Editar perfil de la teva Àrea Client. A la part central es mostrarà la pòlissa seleccionada per defecte i, una mica més avall, l’enllaç Modificar dades. Modifica les caselles editables que vulguis i clica Continuar. Recorda que per confirmar la modificació de les dades has de confirmar l’operació amb la clau de seguretat que t’enviarem a través del mètode que triïs: SMS o e-mail.

Com puc modificar les dades bancàries?

Accede a tu Àrea Client, a la meva pòlissa. A la part central es mostrarà la pòlissa seleccionada per defecte, clica sobre Modificar dades per editar-la i desa-ho. Recorda que per confirmar la modificació de les dades has de confirmar l’operació amb la clau de seguretat que t’enviarem a través del mètode que triïs: SMS o e-mail.

Puc sol·licitar un duplicat de la targeta?

¡Sí que pots! Només has d’entrar a l'Àrea Client i, al menú lateral esquerre, accedir a Gestions > Duplicat de targeta. A la part central es mostrarà la pòlissa seleccionada per defecte i, una mica més avall, les opcions de reenviament de la targeta. Recorda que per confirmar l’enviament de la targeta has de confirmar l’operació amb la clau de seguretat que t’enviarem a través del mètode que triïs: SMS o e-mail. Tan fàcil com això.

Com puc gestionar els beneficiaris de l'assegurança?

Entra a l'Àrea Client i, al menú lateral esquerre, accedeix a La meva pòlissa. En aquesta pàgina pots modificar les dades del beneficiari seleccionat o afegir-ne un altre. Recorda que per confirmar el tràmit de gestió de beneficiaris has de fer servir la clau de seguretat que t’enviarem a través del mètode que triïs: SMS o e-mail.

Tinc cobertura d'urgències a l'estranger?

Per a més informació sobre cobertura d'urgències a l'estranger, pots contactar amb el nostre servei d'atenció al client 900 50 50 40.

Necessito orientació mèdica on-line ¿Disposeu d'aquest servei?

Sí, tens un servei d’orientació mèdica on-line. Per accedir-hi només has d’iniciar sessió a l'Àrea Client i entrar a Orientació mèdica. Selecciona l’opció que vulguis per contactar amb un dels nostres metges (telèfon, videotrucada o formulari on-line). Podràs concertar una cita o enviar una consulta, a més de veure les cites programades o les consultes enviades.

També tens disponible el servei de teleconsulta o videoconsulta amb el metge que triïs i que tingui aquesta opció. Aquí t’expliquem com ho pots fer.

 

Busco una Clínica Dental Adeslas ¿Com la puc trobar?

Tenim 185 clíniques dentals, troba la que tens més a prop a l'enllaç.

Com puc consultar l’estat dels copagaments?

Pots accedir als copagaments a través de l'Àrea Client. Si no reconeixes haver fer cap acte mèdic i no estàs d’acord amb el copagament rebut, contacta amb nosaltres al 900 50 50 40.

Recorda que si has contractat una pòlissa a través de canal bancari, podràs consultar la informació dels copagaments a través de l’app de CaixaBankNow.

Com puc consultar l’estat dels rebuts?

Accedeix a Àrea Client i, al menú esquerre, selecciona Gestions> Rebuts i pagaments.

Com puc pagar un rebut?

Per pagar un rebut amb targeta, pots contactar amb el nostre servei d'atenció al client en el 900 50 50 40. Si vols fer el pagament d’una altra manera, has d’anar a una de les nostres delegacions.

Com puc trobar les oficines d’atenció al client?

Pots consultar els punts d’atenció al cient aquí.

Targeta Digital Adeslas

Què és la targeta digital?

La targeta digital és la solució que hem creat perquè puguis portar la targeta de l’assegurança de salut Adeslas sempre amb tu, encara que no tinguis la targeta física en aquell moment. Ara, amb el mòbil, des de l’app o el web, pots accedir-hi i fer-la servir per identificar-te quan vagis a un centre mèdic. És complementària a la targeta física, per la qual cosa la pots fer servir en cas que te la deixis o la perdis.

On puc trobar la targeta digital?

 • Si hi accedeixes des de l’app Adeslas Salud y Bienestar, trobaràs l’opció “Targeta digital” a la pàgina principal o a l’apartat “Les meves gestions” del menú lateral. També hi pots accedir clicant aquí.
 • Si hi accedeixes des de l’Àrea Client, trobaràs l’opció “Targeta digital” al menú lateral. Per poder fer servir la targeta digital, hauràs d’accedir-hi des del mòbil o la tauleta.

Com puc fer servir la targeta digital?

 • Quan vagis a una consulta mèdica o vulguis fer ús dels serveis d’atenció no presencial, accedeix a la targeta digital des del mòbil, a l’App Adeslas Salud y Bienestar o a través de tu Área Cliente.
 • Quan hi hagis accedit, tria la targeta de l’assegurat de la pòlissa que necessitis. Un cop seleccionada la targeta, clica Generar localitzador.
 • Apareixerà un codi de 6 dígits que hauràs de facilitar al professional que t’atengui al centre mèdic per identificar-te i començar la consulta.
 • Si tens cap dubte, en aquest vídeo t’expliquem pas a pas com la pots fer servir.

Puc tenir la targeta digital d’un altre assegurat de la meva pòlissa?

Sí, podràs trobar la targeta digital de tots els assegurats de la pòlissa per accedir-hi des del mòbil. Si a la pòlissa hi ha més d’un assegurat, a l’apartat de Targeta digital trobaràs un desplegable on podràs seleccionar el nom de l’assegurat que vulguis.

Com puc sol·licitar un duplicat de la targeta?

Pots demanar un duplicat de la targeta a través de l’App Adeslas Salud y Bienestar o a l’Área Cliente.

Recorda que, si no tens la targeta física, pots accedir a la targeta digital des del mòbil en qualsevol moment.

Com puc registrar-me?

Per què m’hauria de donar d’alta a l’Àrea Clients?

Quan et donis d’alta a l'Àrea Client accediràs a un entorn personal en el qual podràs fer nombroses gestions relatives a la teva assegurança de salut. T’evitaràs desplaçaments innecessaris i t’estalviaràs temps.

Com em puc donar d’alta a l’Àrea Clients?

Donar-te d’alta és molt fàcil, només has de clicar aquí i, a continuació, seguir els passos que s’indiquen a la pantalla. Recorda que has de tenir a mà la targeta d’assegurat d’Adeslas i el DNI. Aquests procés només l’hauràs de fer una vegada.

Quan em registro apareixen missatges d’error, què hi puc fer?

Revisa les dades que estàs introduint, han de ser caràcters numèrics, mai el nom de la pòlissa. Revisa que no hi faltin dígits i no hi incloguis guions, barres ni asteriscos.

Cada assegurat de la pòlissa s’ha de registrar amb el NIF i les dades de la pòlissa, sempre que tingui un compte correu personal diferent.

En el cas que segueixis sense poder registrar-te, podràs utilitzar el xat que t'oferim en el moment de l'error o, utilitzant el xat situat en la part inferior dreta durant el procés de registre.

He oblidat la contrasenya, com la puc recuperar?

No pateixis, clica aquí i selecciona l’opció “Has oblidat la contrasenya?” que trobaràs sota el botó d’iniciar sessió. Et demanarem que introdueixis el DNI, el passaport o la targeta de residència amb què et vas registrar. T’enviarem un correu electrònic amb un enllaç perquè puguis canviar la contrasenya i accedir al compte.

Si tens cap problema per rebre el correu, verifica que el document d’identitat proporcionat sigui correcte. Si persisteixen els inconvenients, contacta’ns a través del nostre xat durant el procés.

Què faig si no puc accedir al compte?

Si introdueixes la contrasenya de manera incorrecta unes quantes vegades, el compte es bloquejarà per motius de seguretat. Si no recordes la contrasenya, pots recuperar-la aquí, seleccionant l’opció “Has oblidat la contrasenya?”.

No em puc registrar, què he de fer?

 • Recorda’t d’esperar 72 hores des de la contractació de l’assegurança per poder registrar-te correctament.
 • Emplena les dades i selecciona el tipus d’assegurança: salut, dental, auto...
 • En funció del tipus d’assegurança, et demanarem algunes dades addicionals: si tens una assegurança de salut, et demanarem el número de targeta o de pòlissa. Si tens una assegurança d’auto, et demanarem el número de matrícula o l’expedient.
 • Tria el document amb el qual et vols registrar, ho pots fer amb el DNI, el NIE o el passaport.
 • Si et registres amb el DNI, has d’introduir el número amb 8 dígits (afegint-hi davant un 0 –zero–, si calgués). Recorda’t d’incloure-hi també la lletra.
 • Et demanarem un e-mail per completar el registre (aquest e-mail no el pot haver utilitzat cap altre usuari registrat).
 • En cas que continuïs tenint problemes per registrar-te, podràs fer servir el xat que trobaràs a la part inferior del registre i s’activarà el xat automàticament en cas d’error.

No puc accedir al portal i ja m'he registrat. ¿Què tinc que fer?

Revisa la safata d’entrada de l'e-mail i accedeix-hi a través del link d’activació del compte.

En cas que el problema continuï, contacta amb nosaltres a través del 900 50 50 40.

He demanat el recordatori de contrasenya i no m'arriba. Què puc fer?

Pot ser que estiguis introduint un e-mail diferent del que vas fer servir quan et vas registrar, comprova-ho. Si és correcte, revisa la safata de spam o correu brossa.

En cas que persisteixi el problema, contacta amb nosaltres a través del 900 50 50 40.

Per què no puc registrar el meu fill (menor d'edat) si jo sóc el prenedor?

A les pòlisses en què l’únic assegurat és menor (malgrat que el prenedor sigui major d’edat) no és possible registrar-lo

Com puc accedir al quadre mèdic?

¿Què és el quadre mèdic?

El quadre mèdic és el conjunt de professionals i centres mèdics que Adeslas posa a la teva disposició en cas que necessitis fer servir l’assegurança de salut.

Necessito ser assegurat d’Adeslas per fer servir el quadre mèdic?

Sí, per poder utilitzar els serveis mèdics propis i acudir a professionals sota condicions especials necessites tenir una assegurança de salut d’Adeslas.

Com sé quin quadre mèdic tinc?

Saber quin és el teu quadre mèdic és molt fácil, tens dues vies per trobar-lo:

 • Accedeix a l'Àrea Client i podràs trobar el teu quadre mèdic personalitzat al menú lateral esquerre.
 • També pots consultar el quadre mèdic sense identificar-te com a client, accedint des de la icona de Quadre Mèdic situat en la part superior dreta.

Com puc buscar al quadre mèdic?

Buscar un professional o centre en el teu quadre mèdic és molt senzill, només has d'accedir al Quadre Mèdic de l'Àrea Client i seguir els passos següents:

 • Selecciona l’adreça a prop d’on vols anar al metge
 • Selecciona el tipus de pòlissa que tens
 • Tria el tipus de quadre en què vols buscar (Salut, Dental o Serveis complementaris)
 • Selecciona l’especialitat/prova o tractament
 • Pots incorporar a la cerca el nom del centre (opcional)

Què puc fer en cas d’emergència?

Si no tens temps i necessites que t’atenguin de manera immediata, prem sobre el botó d’URGÈNCIES que trobaràs a la part superior del quadre mèdic.

A continuació selecciona les diferents opcions:

 • Marca l’adreça a prop d’on vols anar al metge
 • Selecciona el tipus de pòlissa que tens
 • Tria el tipus de quadre en què vols buscar (Salut, Dental)
 • Selecciona l’especialitat

Als resultats apareixeran els centres d’urgències als quals pots anar.

Què he de fer si tinc cap problema a l’estranger?

Els assegurats poden trucar al telèfon que apareix a la targeta sanitària i demanar la intervenció des del moment del succés (es pot fer a cobrament revertit).

Atenció 24 hores+ 34 91 745 32 80

 

Què són els Centres Mèdics Adeslas?

Són els Centres Mèdics d'Adeslas que es posen al servei de l'assegurat oferint una atenció personalitzada i exclusiva. En ells trobaràs a un gran equip de professionals sanitaris i la tecnologia per a realitzar les proves diagnostiques, a més de programes relacionats amb la cura de la salut. Per a conèixer-nos, clica aquí

Autoritzacions

Com puc demanar una autorització?

Realitzar una sol·licitud dautorització és molt senzill. Accediu des de la vostra Àrea Client a l'apartat Gestions > Autoritzacions o des de l'app d'Adeslas Salud y Bienestar > Les meves gestions > Autoritzacions.

Fes clic al botó Sol·licitar una autorització per iniciar el procés i en només 3 passos i amb una foto podràs enviar la teva sol·licitud d'una manera senzilla.

Si encara tens dubtes sobre com sol·licitar una autorització, fes clic aquí

 

He demanat una autorització. Com puc saber quin és l’estat i el termini de la resposta?

El termini de resposta estàndard de la companyia és de 48 h laborables. Si passat el termini no has obtingut cap resposta, pots contactar amb nosaltres al 900 50 50 40.

Reemborsaments

Com puc demanar un reemborsament?

Per fer un reemborsament, accedeix a l'Àrea Client a l’apartat de Gestions > Reemborsaments

També ho pots sol·licitar a l’app d’Adeslas Saludy Bienestar accedint-hi a través de Les meves gestions > Reemborsaments.

Només cal que segueixis els passos que et mostrem en pantalla i que emplenis la informació que et demanem.           

Si encara tens dubtes sobre com pots demanar un reemborsament, clica aquí 

Com puc fer el seguiment d’un reemborsament?

Un cop enviada la sol·licitud de reemborsament, podràs fer-ne el seguiment a l’Àrea Client a l’apartat Reemborsaments o través de l’app Adeslas Salud y Bienestar a Les meves gestions > Reemborsaments.

A més, ara, amb l’app Adeslas Salud y Bienestar rebràs una notificació push al telèfon quan hi hagi un canvi en l’estat del reemborsament. També podràs consultar les notificacions a l’Àrea Client del web d’Adeslas, a la cantonada superior dreta, a la icona del sobre. Si tens notificacions pendents, t’apareixeran amb un avís en vermell.

Podràs consultar el detall del reemborsament prement directament la notificació desitjada.