Recursos humans i borsa de treball  

A SegurCaixa Adeslas creiem en el valor que poden aportar els professionals que integren la nostra organització. Treballant en equip, contribuïm a l’avenç de la companyia i la mantenim en una posició de lideratge a través del progrés i el desenvolupament de les persones que la formem.     

A SegurCaixa Adeslas apostem per l’ocupació de qualitat i pel desenvolupament professional dels empleats i aspirem a convertir-nos, any rere any, en un lloc millor per treballar-hi oferint avantatges i beneficis socials, assegurant una remuneració competitiva i equitativa, i proposant plans de formació i desenvolupament professional a llarg termini.  

La gestió del talent és una de les prioritats de la companyia, que vol contribuir al creixement i el desenvolupament professional dels empleats, i a preparar l’organització per donar resposta als repte del mercat amb garantia d’èxit.       

Treballar a SegurCaixa Adeslas suposa el compromís amb uns objectius de negoci ambiciosos, assentats sobre la base dels nostres valors corporatius de qualitat, confiança, dinamisme i proximitat, integrats en la gestió de la companyia i compartits per tots nosaltres.   

image

LES NOSTRES OFERTES DE TREBALL

Si els teus objectius professionals estan orientats al client, a la qualitat, i t’agrada el treball en equip, uneix-te a nosaltres:

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades