Recursos humans i borsa de treball  

A SegurCaixa Adeslas creiem en el valor que poden aportar els professionals que integren la nostra organització. Treballant en equip, contribuïm a l’avenç de la companyia i la mantenim en una posició de lideratge a través del progrés i el desenvolupament de les persones que la formem.     

A SegurCaixa Adeslas apostem per l’ocupació de qualitat i pel desenvolupament professional dels empleats i aspirem a convertir-nos, any rere any, en un lloc millor per treballar-hi oferint avantatges i beneficis socials, assegurant una remuneració competitiva i equitativa, i proposant plans de formació i desenvolupament professional a llarg termini.  

La gestió del talent és una de les prioritats de la companyia, que vol contribuir al creixement i el desenvolupament professional dels empleats, i a preparar l’organització per donar resposta als repte del mercat amb garantia d’èxit.       

Treballar a SegurCaixa Adeslas suposa el compromís amb uns objectius de negoci ambiciosos, assentats sobre la base dels nostres valors corporatius de qualitat, confiança, dinamisme i proximitat, integrats en la gestió de la companyia i compartits per tots nosaltres.   

image

LES NOSTRES OFERTES DE TREBALL

Si els teus objectius professionals estan orientats al client, a la qualitat, i t’agrada el treball en equip, uneix-te a nosaltres:

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades