Política de continuïtat del negoci

SegurCaixa Adeslas compta amb un Pla de Continuïtat de Negoci per actuar en cas que una contingència afecti el desenvolupament de l'activitat normal de la companyia.

Aquest Pla, conté les instruccions que permetran reprendre l' operació de l' entitat en temps de recuperació i nivells de servei preestablerts, minimitzant així l' afectació als empleats, clients i terceres parts interessades.

En el següent enllaç, tens a la teva disposició un resum de la Política de Continuïtat que regula aquests plans.

Pots remetre'ns qualsevol consulta referent a la mateixa a la bústia: continuidadnegocio@segurcaixaadeslas.es

Si vols saber més sobre la Política de Continuïtat de Negoci de SegurCaixa Adeslas, pots consultar el següent document:

 

Política de Continuïtat de Negoci

 

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades