Más información

Altres Assegurances

SegurCaixa ACCIDENTS COMPLET

La millor opció per garantir-te la tranquil·litat econòmica i la de la teva família en situacions inesperades.

 

Cobertura 24 h/365 dies, en qualsevol lloc del món

T'informem gratuïtament
O si t’ho estimes més, informa-te’n al 91 901 81 35
segurcaixa-accidentes-completo

Cobertura permanent, les 24 hores, els 365 dies i en qualsevol lloc del món. Tant en la vida personal com en la professional.

Tranquil·litat econòmica dels beneficiaris i de l’assegurat en cas de defunció o incapacitat

Contractació ràpida, sense reconeixement mèdic ni qüestionari de salut. Sense carències

Prima estable calculada en funció de la professió, del capital assegurat i de les cobertures.

QUANT CUESTA UNA ASSEGURANÇA D'ACCIDENTS?

Consulta l'oferta de la teva assegurança d'accidents SegurCaixa ACCIDENTS COMPLET.

 

 

Cobertures
  • Defunció per accident: 100 % del capital assegurat.
  • Bestreta en cas de defunció per accident per reemborsar despeses de sepeli: fins a 6.000 €.
  • Incapacitat absoluta i permanent per accident: 100 % del capital assegurat.
  • Incapacitat absoluta i permanent per accident de circulació: 200 % del capital assegurat.
  • Incapacitat permanent parcial per accident: % del capital assegurat, segons barem (% acumulable de diverses lesions per un mateix sinistre, fins al 100 %).
  • Bestreta en cas de defunció per accident per pagar l’impost sobre successions i donacions: 10 % del capital assegurat, amb un màxim de 15.000 €.
  • Saldo de targetes de crèdit de CaixaBank per defunció: fins a 3.000 €.

També es pot contractar la cobertura d’accident derivat de l’ús de motocicletes, ciclomotors o similars i la pràctica del ciclisme federat.             

 

NECESSITES AJUDA AMB LA TEVA ASSEGURANÇA?

Resolem tots els teus dubtes relatius a gestions o tràmits de la teva assegurança. A més, posem a la teva disposició una àmplia xarxa d'Oficines d'atenció comercial per a resoldre els teus dubtes presencialment. Troba aquí la teva

 

 

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades