Política de seguretat

SegurCaixa Adeslas, amb el compromís de protegir els seus actius d’informació a través de la mitigació del risc, ha aprovat a través del Consell d’Administració la Política de Gestió i Control del Risc Tecnològic i Seguretat de la Informació. En aquest sentit, aquesta política vetlla per la seguretat de la informació en tots els processos de negoci de SegurCaixa Adeslas mitjançant el control i la gestió del risc tecnològic i també en defineix els requisits mínims de seguretat, tot establint una estratègia basada en un model de millora contínua per prevenir, detectar i reaccionar en cas d’amenaces o riscos que afectin la seguretat de la informació de SegurCaixa Adeslas en el desenvolupament dels seus serveis i activitats, com també reduir el risc introduït per l’ús de les tecnologies de la informació en els processos i serveis de la companyia.            

Tens a la teva disposició el resum d’aquesta política aquí.

Si vols més informació sobre la Política de Seguretat de SegurCaixa Adeslas o tens cap consulta sobre aquesta política, pots escriure a la bústia grc.sd@segurcaixaadeslas.es.

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades