La nostra història

 

Descobreix la història de SegurCaixa Adeslas des que es va crear fins que s’ha convertit en la primera companyia de salut a Espanya.

SegurCaixa Adeslas és la companyia no de vida líder a Espanya en assegurances de salut, integrada en el Grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank, el president executiu de la qual és Javier Mira​ i el conseller-director general, Javier Murillo.

L’any 1990 el Grup Agbar es va convertir en el primer accionista de SegurCaixa Adeslas, i aleshores va començar el procés de concentració més important de l’Estat en l’àmbit de les assegurances de salut, que va culminar l’any 2002 amb l’aliança entre el Grup Agbar i Malakoff Médéric (grup de previsió social ubicat a França).

L’any 2010 Criteria va adquirir a Agbar i Malakoff Médéric el 99,77% del capital social d’Adeslas per fusionar-la amb SegurCaixa, la companyia d’assegurances no de vida de SegurCaixa Holding (més endavant, VidaCaixa Grup), el grup assegurador de ”la Caixa”, integrat a Criteria CaixaCorp.

Des del juliol del 2011 la companyia és propietat de Mutua Madrileña (50%) i de VidaCaixa Grup (49,9%), el grup assegurador de ”la Caixa”, ara integrat a CaixaBank.

Avui dia, amb gairebé 50 anys d’experiència, SegurCaixa Adeslas és líder en assegurances de salut amb una quota de mercat superior al 28%. A més, la companyia també opera a  la resta de sectors no de vida: llar, accidents, automòbil, decessos, i altres.

La nostra història