Estudis biomecànics de la marxa i plantilles podològiques

SegurCaixa Adeslas ofereix el servei de podologia biomecànica a través d'un acord formalitzat amb Podoactiva, una empresa líder en el camp de la podologia i la biomecànica que disposa de més de 100 clíniques distribuïdes arreu del territori.

Tipus de serveis que inclou: 

 • Estudi biomecànic de la marxa: exploració a la llitera, anàlisi i distribució de la petja plantar, filmació de la marxa, anàlisi de la carrera, estudi de les pressions amb plantilles sensoritzades i també estudi cinemàtic.
 • Plantilles personalitzades: disseny i fabricació de plantilles personalitzades amb materials exclusius.

Funcionament del servei: 

 1. La persona assegurada contacta directament amb els centres de Podoactiva que s'ofereixen en aquest web
 2. És imprescindible identificar-se com a assegurat d'SegurCaixa Adeslas mitjançant la targeta sanitària

 3. Podoactiva informa dels preus i descomptes de cada servei pel fet de ser client preferent

 4. La persona assegurada paga directament al centre

Avantatges i preu dels serveis: 

Podoactiva ofereix un ampli llistat de centres podològics especialitzats amb un descompte exclusiu per als pacients d'Adeslas del 50% en els estudis biomecànics i del 10% en les plantilles.

 

LLISTAT DE CLÍNIQUES:

Llista de centres a
×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

 • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
 • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
 • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
 • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
 • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades