Assegurances de cotxe 

SegurCaixa AUTO SELECCIÓ Tercers

Una assegurança que cobreix el que cal perquè condueixis el teu vehicle amb tranquil·litat

Et tornem fins a 100 € per cada nova assegurança*

promo auto

Responsabilidat civil

Assistència en viatge

Accidents del conductor

Defensa penal

Quant costa un assegurance de cotxe?

T’ajudem a resoldre tots els dubtes pel canal que prefereixis.

Telèfon

Correu electrònic

Atenció presencial a les nostres oficines

Fes servir el buscador d’oficines per trobar les dades de contacte. Tenim més de 200 oficines per estar a prop teu.

Cobertures

  • Responsabilitat civil obligatòria: cobreix els danys materials i corporals causats a tercers. Amb els límits establerts per llei, se satisfà al perjudicat l’import dels danys que hagi patit en la seva persona i els seus béns a conseqüència d’un fet de la circulació del qual resulti responsable el conductor o propietari del vehicle assegurat.
  • Defensa penal i reclamació de danys: assegura les despeses que pugui tenir   l’assegurat a conseqüència de la seva intervenció en un procediment administratiu,  judicial o arbitral, i la prestació dels serveis d’assistència jurídica judicial i extrajudicial, derivats de la cobertura d’assegurança.
  • Accidents del conductor: cobertura de defunció, invalidesa permanent i despeses de guariment per al conductor del vehicle assegurat. Amb possibilitat d’ampliar el capital bàsic assegurat.
  • Assistència en viatge 24 h: perquè també tinguis coberts el problemes que puguin sorgir durant el viatge, com l’assistència tècnica in situ, remolc del vehicle i rescat i proveïment de combustible, entre d’altres. Assistència en carretera en cas d’immobilització per avaria o accident des del km 0 a través d’un telèfon gratuït (900), amb compromís de puntualitat i assistència en qualsevol via, ja sigui pista rural o pista forestal

Consulta els compromisos de servei SegurCaixa AUTO SELECCIÓ aquí.  

Cobertures opcionals

  • Gestió de multes i pèrdua de punts: t’assessorarem telefònicament sobre les gestions que cal fer en els recursos de multes i gestionarem els descàrrecs i recursos ordinaris contra aquestes sancions procedents de la llei sobre trànsit i circulació. A més, et reemborsarem les despeses de matriculació al curs de reeducació vial per recuperar totalment o parcialment els punts, a partir de la pèrdua de 4 punts.
  • Vehicle de substitució: garantia opcional, perquè, en cas de robatori, intent de robatori, incendi o immobilització del vehicle assegurat a conseqüència d’un accident quan la durada de l’estada en un taller sigui superior a les 24 hores, disposis d’un vehicle de lloguer gratuït des del primer dia fins al final de la reparació. En cas d’accident o danys per intent de robatori, fins a 12 dies. En cas de robatori total, fins a 40 dies. En cas d’incendi, fins a 20 dies..
  • Assistència en viatge ampliada: a més de l’assistència en carretera del vehicle i de les persones en cas de necessitat, inclou un àmplia cobertura d’assistència al vehicle com ara remolc del vehicle fora de vies ordinàries, assessoria mecànica telefònica, assistència a les persones i assistència mèdica urgent en viatge.
  • Ampliació a 60.000 € de la garantia d’accidents al conductor per defunció i invalidesa total i permanent.

Gestiona fàcilment l’assegurança de cotxe

comunicar siniestro

Guia per declarar un sinistre

Consulta com es fa un comunicat d’accident de cotxe mitjançant els nostres canals.

rellenar parte amistoso de accidente

Com s’emplena un comunicat d’accident?

T’indiquem la informació que necessites per emplenar un comunicat d’accident fàcilment. 

gestiones área cliente

Serveis digitals de l’assegurança de cotxe

Declara els sinistres i fes-ne el seguiment on-line, demana assistència amb geolocalització i moltes opcions més.

guía primeros auxilios

Guia d’assistència en carretera

Demana assistència en carretera en qualsevol moment des del mòbil i et localitzarem ràpidament.

NECESSITES AJUDA AMB LA TEVA ASSEGURANÇA?

Resolem tots els teus dubtes relatius a gestions o tràmits de la teva assegurança. A més, posem a la teva disposició una àmplia xarxa d'Oficines d'atenció comercial per a resoldre els teus dubtes presencialment. Troba aquí la teva