Más información

Altres assegurances

SegurCaixa ELECTRODOMÈSTICS

Els electrodomèstics, sempre a punt

 

Protecció completa i integral

segurcaixa-electrodomesticos

Protecció completa i integral pel que fa a les avaries dels electrodomèstics.

Indemnització pel valor de substitució de l’electrodomèstic, si no es pot reparar

Reparacions de qualitat.

QUANT CUESTA UNA ASSEGURANÇA DE ELECTRODOMÉSTIC?

Consulta l'oferta de la teva assegurança d'electodomèstics SegurCaixa Electrodoméstic.

 

 

Quan tens una avaria a la rentadora, la vitroceràmica, el televisor, l’ordinador... sabem les molèsties que et causa i la despesa que comporta la reparació.  

Algunes assegurances de llar cobreixen els sinistres que poden afectar els electrodomèstics per causes externes, com una fallada en la instal·lació elèctrica, incendi, danys per aigua o un trencament accidental, però de vegades no n’hi ha prou i no estan coberts si l’avaria és interna, és a dir, si s’origina a l’interior de l’aparell.         

Amb SegurCaixa ELECTRODOMÈSTICS tens una protecció completa i integral per a les avaries dels electrodomèstics de casa teva, fora del període de garantia de l’electrodomèstic. T’evitaràs afrontar costoses reparacions o adquirir un aparell nou per una avaria.               

Característiques i cobertures
 • Sense necessitat de declarar els electrodomèstics de l’habitatge.
 • Servei de reparacions agrupat: cobreix les reparacions de tots els electrodomèstics.
 • Reparacions de qualitat.
 • Cobertura d’avaria sense límit d’aparells assegurats. Fins a 3 avaries l’any. Si el cost de la reparació supera els 300 € per avaria, s’indemnitza el client en funció de l’antiguitat del bé avariat.
 • Indemnització pel valor de substitució de l’electrodomèstic avariat, si no es pot reparar o econòmicament és inviable.
 • Telèfon d’atenció al client per a sinistres: 900 505 040 les 24 hores del dia, 365 dies l’any.
 • Antiguitat màxima:  
  • Electrodomèstics: 10 anys

  • Béns de lleure: 6 anys

Electrodomèstics inclosos
 • Electrodomèstics: rentadora, assecadora, nevera, congelador, rentaplats, vitroceràmica, forn elèctric, campana extractora, termoacumulador elèctric, televisor, comandament a distància del televisor i microones.
 • Béns de lleure: ordinadors fixos i videoconsoles fixes. .
Carències

Carència de 30 dies.

NECESSITES AJUDA AMB LA TEVA ASSEGURANÇA?

Resolem tots els teus dubtes relatius a gestions o tràmits de la teva assegurança. A més, posem a la teva disposició una àmplia xarxa d'Oficines d'atenció comercial per a resoldre els teus dubtes presencialment. Troba aquí la teva

 

 

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades