Más información

Altres assegurances

SegurCaixa ELECTRODOMÈSTICS

Els electrodomèstics, sempre a punt

 

 Per només 120 € l'any 

segurcaixa electrodomesticos

Protecció completa davant de les avaries dels electrodomèstics que hagin finalitzat el període de garantia del fabricant..

Indemnització pel valor de substitució de l’electrodomèstic, si no es pot reparar

Reparacions de qualitat.

Quant cuesta una assegurança de electrodoméstic?

Telèfon

Correu electrònic

Atenció presencial a les nostres oficines

Fes servir el buscador d’oficines per trobar les dades de contacte. Tenim més de 200 oficines per estar a prop teu.

Quan tens una avaria a la rentadora, la vitroceràmica, el televisor... sabem les molèsties que et causa i la despesa que comporta la reparació.  

Algunes assegurances de llar cobreixen els sinistres que poden afectar els electrodomèstics per causes externes, com una fallada en la instal·lació elèctrica, incendi, danys per aigua o un trencament accidental, però de vegades no n’hi ha prou i no estan coberts si l’avaria és interna, és a dir, si s’origina a l’interior de l’aparell.         

Amb SegurCaixa ELECTRODOMÈSTICS tens una protecció completa i integral per a les avaries dels electrodomèstics de casa teva, que ja hagin superat el període de garantia del fabricant. T’evitaràs afrontar costoses reparacions o adquirir un aparell nou per una avaria.               

Característiques i cobertures

 • Sense necessitat de declarar els electrodomèstics de l’habitatge.
 • Servei de reparacions agrupat: cobreix les reparacions de tots els electrodomèstics.
 • Reparacions de qualitat.
 • Cobertura d’avaria sense límit d’aparells assegurats. Fins a 3 avaries l’any. Si el cost de la reparació supera els 300 € per avaria, s’indemnitza el client en funció de l’antiguitat del bé avariat.
 • Indemnització pel valor de substitució de l’electrodomèstic avariat, si no es pot reparar o econòmicament és inviable.
 • Telèfon d’atenció al client per a sinistres: 900 505 040 les 24 hores del dia, 365 dies l’any.
 • Període de cobertura: Des de la finalització de la garantia del fabricant fins a: 
  • Electrodomèstics: 10 anys
  • Béns de lleure: 6 anys

Electrodomèstics inclosos

 • Electrodomèstics: rentadora, assecadora, nevera, congelador, rentaplats, vitroceràmica, forn elèctric, campana extractora, termoacumulador elèctric, televisor, comandament a distància del televisor i microones.
 • Béns de lleure: videoconsoles fixes. .

Carències

Carència de 30 dies.

NECESSITES AJUDA AMB LA TEVA ASSEGURANÇA?

Resolem tots els teus dubtes relatius a gestions o tràmits de la teva assegurança. A més, posem a la teva disposició una àmplia xarxa d'Oficines d'atenció comercial per a resoldre els teus dubtes presencialment. Troba aquí la teva

 

 

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

 • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
 • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
 • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
 • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
 • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades