Más información

Assegurança de cotxe

SegurCaixa AUTO SELECCIÓ Tot Risc

Una assegurança amb les millors cobertures al volant, que respon en qualsevol situació i amb la màxima agilitat en la gestió

 Amb franquícia o sense 

auto todo riesgo

Garantia de robatori

Cobertura d'incendis

Danys propis

Cotxe de sustitució

Quant costa un assegurance de cotxe?

T’ajudem a resoldre tots els dubtes pel canal que prefereixis.

Telèfon

Correu electrònic

Atenció presencial a les nostres oficines

Fes servir el buscador d’oficines per trobar les dades de contacte. Tenim més de 200 oficines per estar a prop teu.

Cobertures

 • Responsabilitat civil obligatòria: cobreix els danys materials i corporals causats a tercers. Amb els límits establerts per llei, se satisfà al perjudicat l’import dels danys que hagi patit en la seva persona i els seus béns a conseqüència d’un fet de la circulació del qual resulti responsable el conductor o propietari del vehicle assegurat.
 • Responsabilitat civil voluntària: cobreix les despeses d’advocat, procurador, costes, fiances, peritatges... ocasionats a conseqüència d’un fet de la circulació. Despeses cobertes al 100 % si són serveis proporcionats per la companyia i amb un límit de fins a 3.000 euros en serveis de lliure elecció.
 • Defensa penal i reclamació de danys: assegura les despeses que pugui tenir l’assegurat a conseqüència de la seva intervenció en un procediment administratiu, judicial o arbitral, i la prestació dels serveis d’assistència jurídica judicial i extrajudicial, derivats de la cobertura d’assegurança.
 • Accidents del conductor: cobertura de defunció, invalidesa permanent i despeses de guariment per al conductor del vehicle assegurat. Amb possibilitat d’ampliar el capital bàsic assegurat.
 • Danys propis: cobreix els danys propis del vehicle. 
 • Assistència en viatge 24 h: perquè també tinguis coberts el problemes que puguin sorgir durant el viatge, com l’assistència tècnica in situ, remolc del vehicle i rescat i proveïment de combustible, entre d’altres. Assistència en carretera en cas d’immobilització per avaria o accident des del km 0 a través d’un telèfon gratuït (900), amb compromís de puntualitat i assistència en qualsevol via, ja sigui pista rural o pista forestal.
 • Cobertura de llunes: es cobreixen les despeses de reparació o substitució del parabrises davanter, lluneta posterior, llunetes laterals o sostre solar del vehicle assegurat en cas que es trenquin. També hi queden inclosos els danys causats a les llunes per fenòmens atmosfèrics: pedra, vent, neu, caiguda de llamp i inundació.
 • Garantia de robatori: garanteix el pagament de les despeses de reparació o reposició dels danys materials, parcials o totals, causats al vehicle assegurat o la pèrdua del vehicle a causa de la sostracció il·legítima, o la temptativa de sostracció, sempre que el propietari en faci la denúncia corresponent a les autoritats competents.
 • Incendi: indemnització per les despeses de reparació o reposició dels danys materials, parcials o totals, ocasionats al vehicle assegurat per combustió o abrasament amb flama, exposició o caiguda de llamp.

Consulta els compromisos de servei SegurCaixa AUTO SELECCIÓ aquí.  

 

Amb la flexibilitat de triar l’opció sense franquícia o amb franquícia de 300 €, 500 € o 1.000 €.

.

Cobertures opcionals

 • Gestió de multes: t’assessorem per telèfon sobre les gestions que cal fer en els recursos de multes. També gestionem descàrrecs i recursos ordinaris contra aquestes sancions procedents de la Llei de trànsit i circulació.
 • Pèrdua de punts: reemborsament de les despeses de matriculació al curs de reeducació vial per recuperar totalment o parcialment els punts a partir de la pèrdua de 4 punts.      
 • Cotxe de substitució: garantia opcional, perquè, en cas de robatori, intent de robatori, incendi o immobilització del vehicle assegurat a conseqüència d’un accident quan la durada de l’estada en un taller sigui superior a les 24 hores, disposis d’un vehicle de lloguer gratuït des del primer dia fins al final de la reparació. En cas d’accident o danys per intent de robatori, fins a 12 dies. En cas de robatori total, fins a 40 dies. En cas d’incendi, fins a 20 dies.

Gestiona fàcilment l’assegurança de cotxe

comunicar siniestro

Guia per declarar un sinistre

Consulta com es fa un comunicat d’accident de cotxe mitjançant els nostres canals.

rellenar parte amistoso de accidente

Com s’emplena el comunicat d’accident?

T’indiquem la informació que necessites per emplenar un comunicat d’accident fàcilment.

gestiones área cliente

Serveis digitals de l’assegurança de cotxe

Declara els sinistres i fes-ne el seguiment on-line, demana assistència amb geolocalització i moltes opcions més.

guía primeros auxilios

Guia d’assistència en carretera

Demana assistència en carretera en qualsevol moment des del mòbil i et localitzarem ràpidament.

NECESSITES AJUDA AMB LA TEVA ASSEGURANÇA?

Resolem tots els teus dubtes relatius a gestions o tràmits de la teva assegurança. A més, posem a la teva disposició una àmplia xarxa d'Oficines d'atenció comercial per a resoldre els teus dubtes presencialment. Troba aquí la teva

 

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

 • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
 • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
 • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
 • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
 • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades