Más información

Altres assegurances

SegurCaixa PROTECCIÓ JURÍDICA

Una àmplia protecció jurídica per a la teva vida privada i familiar.

 

Advocats a la teva disposició

segurcaixa proteccion juridica

Orientació jurídica telefònica:  un advocat t'assessorarà i resoldrà tots els teus dubtes legals.

10% de descompte  per als clients que tinguin contractat SegurCaixa Llar.

Possibilitat d'escollir entre dues modalitats de contractació , en funció de les teves necessitats.

Assegurament de tots els membres de la unitat familiar.

QUANT CUESTA UNA ASSEGURANÇA DE PROTECCIÓ JURÍDICA?

Consulta l'oferta de la teva assegurança SegurCaixa Protecció Jurídica.

 

 

Cobertures
 
Cobertures de la modalitat Bàsica:
 • Assistència jurídica telefònica: assessorament legal.

 • Gestió documental: examen i revisió de la documentació relativa a la consulta. Els advocats verificaran els documents i ajudaran a retocar-los de la forma que millor convingui als drets de l'assegurat.

 • Reclamació de danys: reclamació a tercer identificat dels danys corporals i materials a l'assegurat, així com dels soferts danys com a vianant.

 • Defensa fiscal: defensa en procediments de liquidació Tributària o sancionadors que iniciï l'Administració Tributària.

 • Reclamació per incompliment de contracte de: serveis, béns, mobles (contractes de compravenda, dipòsit, permuta...) i subministraments (aigua, gas, electricitat...)

 • Drets relatius a l'habitatge habitual i ocupació il·legal, designada en les Condicions Particulars com a domicili del prenedor, de la qual sigui propietari, arrendatari o usufructuari.

Cobertures de la modalitat Completa:

Tens les cobertures de la modalitat bàsica més les següents cobertures:

 • Prestació per separació o divorci: reemborsament de minutes.

 • Defensa laboral de l'assegurat en conflictes individuals de treball contra l'empresari, defensa penal per imprudència, imperícia o negligència, reclamació enfront de tercer, i reclamació de prestacions socials en litigis.

 • Defensa en relació al servei domèstic enfront de les seves reclamacions sempre que estiguin donats d'alta en la Seguretat Social.

 • Defensa i reclamació del propietari en procés de desnonament.

 • Defensa i reclamació en casos de robatori d'identitat per internet.

Queda exclosa la cobertura per processos relacionats amb l'activitat mercantil.

Característiques
 • Rebràs ajuda en la revisió de la teva documentació jurídica.
 • Una assegurança amb el qual tindràs una protecció jurídica personalitzada i de qualitat per a cobrir les teves necessitats i drets legals en la teva vida particular i familiar.
 • És un segur anual amb una forma de pagament flexible:  anual, semestral, trimestral o mensual.
 • Baixa prima.
 • Senzilla contractació.
Carències
 • General: en els conflictes contractuals, 3 mesos
 • Prestació per separació o divorci: 12 mesos
Capital assegurat
 • El capital assegurat per sinistre és de 6.000 €.
 • En el cas de la modalitat completa: la prestació màxima per separació i divorci 1.200 €, 50% per a cada cònjuge.
Exemples

Garantia de robatori d'identitat per internet 

Amb manipulacions es crea una pàgina per exemple imitant a Facebook, Twitter, Hotmail, etc. Reps un correu d'aquesta pàgina amb enllaç per a acudir a ella. Vas a ella fent clic en l'enllaç i entres amb les teves dades, es queden amb ells i ja els tenen per a poder entrar en la pàgina real i veure els teus correus i gestionar-los.

Si és el correu electrònic de l'empresa poden veure els teus clients i millorar-los, per exemple, condicions i llevar-te'ls, si han de realitzar-te algun pagament enviar-los un missatge electrònic contestant i donar-los el seu número de compte.

Reps un correu d'una entitat bancària o Amazon, per exemple, en què et demanen que confirmis o canviïs la contrasenya i actualitzis dades. Com introdueixes la contrasenya antiga i la nova i facilites les teves dades, per exemple de la targeta o compte bancari si la tenies guardada, es queden amb les teves dades i poden realitzar compres per tu.

Garantia d'assetjament psicològic immobiliari 

Un arrendatari d'un habitatge que s'integra en un edifici antic amb un lloguer de molts anys. La resta dels inquilins s'han anat i és l'únic de l'edifici.

Al propietari li interessa vendre aquest edifici sense inquilins per a derrocar-lo i realitzar una nova construcció. Perquè marxi de l'habitatge li puja la renda, lloga la resta dels pisos a veïns molestos, canvia el número de compte on es ve pagant la renda i al·lega que no li ha pagat per a iniciar procediment de desnonament.

NECESSITES AJUDA AMB LA TEVA ASSEGURANÇA?

Resolem tots els teus dubtes relatius a gestions o tràmits de la teva assegurança. A més, posem a la teva disposició una àmplia xarxa d'Oficines d'atenció comercial per a resoldre els teus dubtes presencialment. Troba aquí la teva

 

 

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

 • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
 • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
 • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
 • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
 • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades