Más información

Assegurances de llar

SegurCaixa LLAR COMPLET

Assegura el lloc més important per a tu, casa teva, i beneficia't d'una cobertura integral amb el servei i la rapidesa que necessites.

 Assistència 24/7 i servei de   manteniment 

 

 

  

 

segurcaixa hogar completo

Assistència a la llar

Servei d’assistència a la llar 24 hores al dia, 365 dies l’any i reparacions urgents.

Garantia àmplia de continent 

Un tot risc que cobreix els danys a l’immoble provocats per una causa sobtada i accidental.

Àmplia garantia de danys per aigua

Cobreix el trencament de canonades gelades, canonades vistes i desembussos.

Servei de manteniment

Per dur a terme ajustaments o petites reparacions de la llar.

Quant costa un assegurance de llar?

T’ajudem a resoldre tots els dubtes pel canal que prefereixis.

Telèfon

Correu electrònic

Atenció presencial a les nostres oficines

Fes servir el buscador d’oficines per trobar les dades de contacte. Tenim més de 200 oficines per estar a prop teu.

Cobertures

 • Garantia àmplia de continent: un tot risc que cobreix els danys a l’immoble provocats per una causa sobtada i accidental.
 • Àmplia garantia de danys per aigua: danys per fuites d’aigua, vessament de combustible, trencament de canonades gelades, aixetes obertes per descuit, i també els danys per filtracions interiors, desembús de canonades i reparació de canonades a la vista i encastades.    
 • Robatori: robatori i furt dins de l’habitatge i robatori al carrer.
 • Responsabilitat civil: cobertura de danys que es puguin produir a tercers. A més, cobreix la responsabilitats civil derivada de la tinença d’animals potencialment perillosos.

Cobertures complementàries

 • Joies fins a 10.000 €: les joies que superin els 400 € de valor individual s’han d’assegurar mitjançant aquesta cobertura opcional. De tota manera, totes les joies que no superin aquest valor individual les has d’incloure en el capital mobiliari.   
 • Objectes d’un valor de fins a 10.000 €: els béns amb un valor individual que superi els 3.000 € s’han d’assegurar mitjançant aquesta cobertura opcional. Tots els objectes de valor que no superin aquest valor individual els has d’incloure en el capital mobiliari.

Serveis

 • Compromisos de qualitat de servei: en cas de sinistre, ens comprometem a oferir el millor servei. Posarem a la teva disposició una xarxa d’assistència per ajudar-te a recuperar al més aviat possible la normalitat de la llar: cita amb un operari, cita amb un pèrit, serveis urgents informe del pèrit, indemnització en 48 hores, segona opinió, etc. Consulta’n el detall aquí.
 • Servei de manteniment: un servei l’any per dur a terme ajustaments o petites reparacions de la llar.
 • Atenció personalitzada: atenció telefònica personalitzada a través del telèfon 900 50 50 40.
 • Servei 24h: servei d’assistència 24 hores, 365 dies, per a casos urgents*.
 • Servei de professionals: quan hagis de fer una reforma o una reparació a casa que no et cobreix la pòlissa, posem a la teva disposició una xarxa de professionals de confiança que et facilitaran un pressupost sense compromís i sense cap cost, ja que el cost del desplaçament del professional l’assumim nosaltres.

*Serveis urgents de lampisteria, serralleria, electricitat, cristalleria, fusteria, ambulància i personal de seguretat.

Característiques

 • Contractació senzilla: sense necessitat de descriure els objectes de valor ni les joies.
 • Forma de pagament anual, però ho podràs fraccionar de manera mensual, trimestral o semestral.
 • Sense bestretes: quan els danys patits estiguin coberts per la pòlissa, no hauràs d’avançar els diners.
 • Rapidesa: si com a conseqüència d’un sinistre casa teva quedés inhabitable*, en un termini màxim de 3 hores rebràs la visita d’un operari.

*Per falta d’energia elèctrica a tot l’habitatge, o a la cuina o el bany, sempre que l’avaria tingui l’origen en la instal·lació de l’habitatge; pel trencament d’alguna de les conduccions fixes d’aigua de l’habitatge que produeixi danys als béns assegurats o de terceres persones i que requereixi que es tanqui la clau de pas general del subministrament d’aigua, o per trencament de vidres que formin part del tancament de l’habitatge, que provoqui falta de protecció en cas de fenòmens meteorològics o d’actes malintencionats causats per terceres persones. Per a les urgències de danys per aigua, sempre que estigui fora de l’horari de 9.00 h a 20.00 h, i es pugui resoldre tancant la clau de pas d’aigua, es donarà assessorament telefònic perquè la tanqui, sens perjudici d’atendre la reparació l’endemà en coordinació amb el client.

Documentació de l'assegurança

NECESSITES AJUDA AMB LA TEVA ASSEGURANÇA?

Resolem tots els teus dubtes relatius a gestions o tràmits de la teva assegurança. A més, posem a la teva disposició una àmplia xarxa d'Oficines d'atenció comercial per a resoldre els teus dubtes presencialment. Troba aquí la teva

 

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

 • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
 • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
 • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
 • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
 • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades