Inicia
SegurCaixa Adelas

RECURSOS HUMANS I BORSA DE TREBALL

 

A SegurCaixa Adeslas creiem en el valor que ens aporten els professionals que formen part de la nostra organització, perquè treballant en equip contribuïm a fer que la nostra companyia avanci i mantingui la seva posició de lideratge a través del progrés i el desenvolupament de les persones que la integren.

Durant aquests darrers anys, la companyia ha continuat creant ocupació estable i de qualitat, tot i la conjuntura econòmica desfavorable.

A SegurCaixa Adeslas volem forjar les condicions que creen un entorn de treball excel•lent i, per aconseguir-ho, apostem per oferir avantatges i beneficis socials, assegurar una remuneració justa i compensada, i proposar plans de formació i desenvolupament professional a llarg termini.

El fet de treballar a SegurCaixa Adeslas implica comprometre’s amb uns objectius de negoci ambiciosos, que s’assenten sobre la base dels nostres valors corporatius de qualitat, confiança, dinamisme i proximitat, integrats en la gestió de la companyia i que tots nosaltres compartim.

Si estàs orientat al client, enfocat a la qualitat i t’agrada el treball en equip, uneix-te a nosaltres: