Inicia
SegurCaixa Adelas

Dossier de prensa

 

Coneix tota la informació corporativa de SegurCaixa Adeslas.


SegurCaixa Adeslas és la companyia no de vida líder a Espanya en assegurances de salut, integrada en el Grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank, el president executiu de la qual és Juan Hormaechea i el conseller-director general, Javier Murillo.

L’any 1990 el Grup Agbar es va convertir en el primer accionista de SegurCaixa Adeslas, i aleshores va començar el procés de concentració més important de l’Estat en l’àmbit de les assegurances de salut, que va culminar l’any 2002 amb l’aliança entre el Grup Agbar i Malakoff Médéric (grup de previsió social ubicat a França).

L’any 2010 Criteria va adquirir a Agbar i Malakoff Médéric el 99,77% del capital social d’Adeslas per fusionar-la amb SegurCaixa, la companyia d’assegurances no de vida de SegurCaixa Holding (més endavant, VidaCaixa Grup), el grup assegurador de ”la Caixa”, integrat a Criteria CaixaCorp..

Des del juliol del 2011 la companyia és propietat de Mutua Madrileña (50%) i de VidaCaixa Grup (49,9%), el grup assegurador de ”la Caixa”, ara integrat a CaixaBank.

Avui dia, amb gairebé 50 anys d’experiència, SegurCaixa Adeslas és líder en assegurances de salut amb una quota de mercat superior al 27%. A més, la companyia també opera a la resta de sectors no de vida: llar, accidents, automòbil, decessos, i altres.


Xifres principals de SegurCaixa Adeslas:

  • La 1a entitat en el rànquing d’assegurances de salut
  • Més de 5 milions de clients, amb més de 3,2 milions en l’àmbit de la salut
  • El quadre mèdic més gran d’Espanya: 40.000 professionals, 61 delegacions, 1.100 centres d’atenció medicoassistencial, més de 300 clíniques concertades i 27 centres mèdics d’Adeslas Salut
  • Més de 150 clíniques pròpies d’Adeslas Dental
  • La 2a entitat en el rànquing d’assegurances no de vida
  • La 2a entitat en el rànquing d’assegurances de llar, amb més d’un milió de pòlisses
  • La 2a entitat en el rànquing del sector d’assegurances d’accidents
  • La 4a entitat en el rànquing d’assegurances de decessos
 

Descarrega el concert de Dossier de Premsa

Descarregar