Este Sitio web utiliza cookies propias y de terceros para recopilar información estadística sobre sus hábitos de navegación y así poder mejorar y personalizar su experiencia ofreciéndole contenidos de su interés y mostrarle publicidad y anuncios personalizados. Si sigue navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en Política de Cookies entendido
Inicia
SegurCaixa Adelas

Dossier de premsa

 

SegurCaixa Adeslas és la companyia No Vida líder a Espanya en assegurances de salut, amb una quota de mercat del 28,5%. Està integrada en el Grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank, i ocupa també una posició rellevant en la resta de rams.

En els darrers anys s'ha convertit en una entitat de referència gràcies a la implantació d'un model de negoci basat en el creixement sostingut, rendible i per sobre del sector en tots els seus rams principals, tot situant el client en el centre de l'estratègia. A través del seu acord de bancassegurances amb CaixaBank, SegurCaixa Adeslas comercialitza els seus productes a les 5.000 oficines de la xarxa bancària més gran d'Espanya. Addicionalment, l'asseguradora disposa d'una xarxa de canals asseguradors amb més de 4.000 punts de venda i atenció al client.

L'èxit d'aquest model de negoci li ha permès augmentar la seva presència en el mercat any rere any. Al tancament del 2016, la seva quota de mercat se situava en el 10%, el doble que el 2009. Amb un volum en primes de 3.289 milions d'euros (678 milions d'euros de nova producció durant l'any) i un benefici de 191 milions, SegurCaixa Adeslas és la segona companyia del rànquing d'assegurances No Vida. La seva cartera de clients supera els 6 milions d'assegurats.


 

Descarga el contenido de Dossier de Prensa

Desca​rgar