Notas de Prensa

Ordre
Filtra
Publicat:

SegurCaixa Adeslas lliura els Premis Salut Activa a majors de 55 anys

En aquesta edició hi han participat més de 200 vídeos i relats

Publicat:

SegurCaixa Adeslas escollida Millor Asseguradora d'Espanya per Capital Finance International

La revista britànica destaca el seu lideratge en nous productes i serveis

 

Publicat:

Adeslas presenta el seu equip guanyador per al circuit professional de World Padel Tour

Patrocina la parella Salazar-Triay i Sanyo Gutiérrez i Álex Ruiz

 

Publicat:

La pandèmia incrementa l'interès per l'assegurança de salut per a empleats

  • Dos de cada tres directius creu que aquest benefici social és més necessari que abans del cóvid
  • El 81% de les empreses ofereix aquest avantatge, que es consolida com el més valorat
  • El 62% dels empleats que canvien de treball tenen en compte aquest factor de diferenciació

 

Publicat:

Adeslas impulsa el desenvolupament professional del quadre mèdic amb un campus virtual

  • Dóna lliure accés a cursos, articles científics i eines digitals

 

ÂMadrid , 14 doctubre 2021.- SegurCaixa Adeslas acaba de posar en marxa Adeslas Campus, una plataforma de coneixement científic desenvolupada en exclusiva per als més de 43.000 professionals que componen el quadre mèdic de la companyia. L'objectiu de la plataforma és acompanyar els professionals sanitaris en l'actualització dels seus coneixements i habilitats. 

Publicat:

SegurCaixa Adeslas facilita atenció psicològica als afectats de La Palma

Madrid, 22 de setembre de 2021.- SegurCaixa Adeslas, asseguradora integrada al Grup Mútua i participada per CaixaBank, ha posat a disposició dels seus assegurats a La Palma un servei d'assistència telefònica prestat per un equip de psicòlegs especialitzats en desastres naturals que assistirà afectats per l'erupció del volcà. El servei es fa a través de l'especialista en salut Teladoc.

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades