Inicia
SegurCaixa Adelas

 ‭(Amagat)‬ Editor de contingut

Salut per a la teva empresa

Especialistes en salut per a empreses

EMPRESES

La nostra experiència i especialització en el client de gran empresa ens permet donar l’l’assessorament i el suport continuat que els clients necessiten. El nostre afany, esforçar-nos per superar les seves expectatives.

SOLUCIONS A MIDA

Ser la companyia amb més assegurats garanteix que es pugui disposar de les millors cobertures. El tracte personalitzat es materialitza quan construïm per a cada empresa la solució que s’adapta millor a les seves necessitats.

EL QUADRE MÈDIC MÉS GRAN

 • Assistència sanitària: més de 43.000 professionals sanitaris, de 1.200 centres d’atenció medicoassistencial.
 • Dental: més de 190 Clíniques Adeslas pròpies, que tenen els últims avenços en tecnologia, i més de 1.600 odontòlegs concertats a tot Espanya.

EMPRESES SALUDABLES

La salut es manté amb la prevenció i amb hàbits saludables. Per això, Adeslas ha creat Salud y Bienestar, un programa de serveis digitals que acompanya els nostres assegurats perquè puguin millorar l’estil de vida i la salut.

Avantatges per a l’empresa i per als empleats

CONTRACTACIÓ FLEXIBLE

Modalitats de contractació flexible per atendre les necessitats i les circumstàncies de cada organització. El prenedor pot ser l’empresa o els empleats, amb la possibilitat també del cost compartit.

AVANTATGES FISCALS

Les primes que abona l’empresa es poden deduir en l’impost de societats fins a 500 euros per persona assegurada. I per als empleats, fins a aquesta mateixa quantitat no tributa com a retribució en espècie.

SALUT I RENDIBILITAT

L’assistència sanitària de qualitat incideix en la disminució dels dies de baixa, l’absentisme i augmenta la productivitat. Com a benefici social, pot ser un element de negociació salarial que es percep com d’alt valor.

MOTIVACIÓ PER ALS EMPLEATS

La comoditat i rapidesa a l’hora d’accedir als serveis, amb uns mínims tràmits, l’atenció personalitzada i sense esperes, i poder incloure-hi familiars directes, converteixen l’assegurança de salut en un dels beneficis més valorats pels empleats.

Vols que t’ajudem a triar una assegurança?

 • Si vols més informació sobre com pots contractar una assegurança d’empresa et pots posar en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte.

Altres assegurances per a l’empresa

Perquè cada empresa és diferent, SegurCaixa Adeslas t’ofereix una protecció a mida per assegurar l’activitat empresarial i el patrimoni.

Que res no freni l’activitat de l’empresa.

 • SC Indústria: cobertura per als riscos nominats més habituals als establiments industrials.
 • SC Negoci: assegurança que cobreix els sinistres habituals en establiments amb activitat principal de compra i venda de béns i serveis.
 • Avaria de maquinària. assegurança multirisc destinada a cobrir els danys d’origen intern o extern que pateixi la maquinària assegurada
Més informació

El dia a dia, protegit respecte a tercers.

 • SC General: protegir el patrimoni de l’assegurat pel que fa a reclamacions de tercers perjudicats derivades de l’activitat assegurada a la pòlissa.
 • SC Directius: cobreix les possibles reclamacions que es facin contra directius i alts càrrecs de les societats assegurades.
 • Ciberriscos: assegurança que dona resposta individualitzada a possibles incidents cibernètics a empreses.
 • SC Professional assegurança destinada a cobrir la responsabilitat civil imputable a l’assegurat pels danys ocasionats a terceres persones durant l’exercici normal de l’activitat professiona.
Més informació
Assegurances de construcció

Fes obres amb tota la tranquil·litat.

 • SC Construcció: assegurança destinada a cobrir els danys que poden afectar amb més freqüència la construcció o remodelació de diferents tipus d’edificis.
 • SC Decennal: assegurança de contractació obligatòria que garanteix l’obra durant deu anys, a partir del moment en què es lliura l’obra finalitzada al promotor.
Més informació
Altres assegurances

Seguretat a la carretera, tranquil·litat a la feina.

 • Auto Negoci: assegurança destinada a cobrir els riscos ocasionats per la conducció de vehicles comercials d’ús particular o professional.
 • Accidents: assegurança col·lectiva d’accidents per la qual una empresa, associació o col·lectiu vol protegir els treballadors del risc d’accident.
Més informació​​