Más información

  Producte complementari de salut 

PLUS Adeslas Ginecologia i Pediatria

El millor complement de l’assegurança de salut, que et permet accedir al pediatre o al ginecòleg que triïs en qualsevol lloc del món.

 Amb reemborsament de   despeses 

Plus-ginecologia-y-pediatria

El producte complementari de l’assegurança de salut que et permet accedir al pediatre o al ginecòleg que triïs, en qualsevol lloc del món i sempre que ho necessitis, amb el reemborsament del 80 % de les despeses mèdiques i un límit anual de 50.000€.

Cobertura ginecològica
  • Consulta ginecològica: 150€/consulta (incloent-hi mitjans diagnòstics i actes terapèutics realitzats pel ginecòleg)
  • Proves diagnòstiques i actes terapèutics realitzats pel ginecòleg (citopatologia, ecografia, monitoritzacions fetals, etc.)
  • Preparació al part: 300€/any
  • Hospitalització ginecològica, UVI inclosa
  • Intervencions ginecològiques, incloent-hi mastectomia i lligadura de trompes
  • Part/cesària, incloent-hi l’assistència d’un ginecòleg, llevadora i anestesista (anestèsia epidural)
  • Part, incloent-hi llevadora, anestesista i ajudantia: 3.000€/any
  • Cesària, incloent-hi llevadora, anestesista i ajudantia: 3.000 €/any
Cobertura pediàtrica
  • Consulta pediàtrica: 70€/consulta
  • Administració de vacuna (no inclou el cost de la vacuna)

Vols contractar PLUS Adeslas Ginecologia i Pediatria?

Informació del producte

 

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades