Assegurança de decessos 

SegurCaixa TOT PREVIST DECESSOS

Una assegurança que ofereix la tranquil·litat que es necessita en els moments més difícils amb cobertures diferencials.

Àmplies cobertures i contractació senzilla

Et tornem fins a 100 € per cada nova assegurança*

NECESSITES MÉS INFORMACIÓ?

ET TRUQUEM GRATIS

O si t’ho estimes més, truca’ns al:

 

91 903 46 51

promo decesos

Coberturas del Seguro de Decesos Todo Previsto

SegurCaixa Adeslas TOT PREVIST és l'assegurança de decessos més completa, amb extraordinàries cobertures, perquè tinguis màxima tranquil·litat i zero preocupacions en el pagament de les despeses derivades d'una mort. És de contractació senzilla i permet alliberar i planificar tots els tràmits necessaris en aquesta àrdua tasca.

 

Servei fúnebre integral

Tramitació de documentació i orientació legal

Assistència psicològica completa

Cobertura d'accidents

Quant cuesta una assegurança de decessos?

T’ajudem a resoldre tots els dubtes pel canal que prefereixis.

Telèfon

Correu electrònic

Atenció presencial a les nostres oficines

Fes servir el buscador d’oficines per trobar les dades de contacte. Tenim més de 200 oficines per estar a prop teu.

Cobertures

SegurCaixa TOT PREVIST DECESSOS és un producte, amb àmplies cobertures i fàcil de contractar, que busca aportar als clients la tranquil·litat de no tenir preocupacions i alliberar els familiars de gestions en el moment d’una defunció.

 • Servei fúnebre: inclou tots els serveis inherents al sepeli per donar una cobertura de qualitat (cotxe, arca fúnebre, tanatori, etc.).
 • Servei fúnebre especial: garanteix la prestació d’un servei especial en cas de defunció dels fills dels assegurats, si es produís durant el període de gestació.
 • Servei d’atenció 24 h /365 dies: telèfon de contacte 902 300 343
 • Tràmits de gestoria: obtenció de documents per tramitar-los a l’organisme que correspongui (fins al límit de 3.000 €), com ara certificats de defunció i d’últimes voluntats, certificats de naixement i de matrimoni, sol·licitud i tramitació de pensions de viduïtat, orfenesa, jubilació o incapacitat i invalidesa.
 • Trasllat nacional i internacional del difunt, amb la limitació a viatges inferiors a 60 dies a l’estranger.
 • Indemnització per mort en accident: la garantia d’accidents cobreix exclusivament el prenedor amb 6.000 €, sempre que l’assegurat sigui menor de 70 anys.
 • Assistència en viatge: perquè en els trajectes et sentis segur, cobertura d’assistència en viatge a l’estranger, que complementem amb la cobertura de trasllat internacional.
 • Assessorament mèdic: un equip de metges professionals disponible les 24 hores, els 365 dies, que oferiran l’orientació mèdica que calgui.
 • Segona opinió mèdica: si cal, es podrà sol·licitar una segona valoració d’un diagnòstic o tractament sense haver-se de desplaçar.
 • Assessorament jurídic Vida Familiar: servei d’assistència jurídica/legal 24 h, assistència judicial telefònica, consell legal, elaboració i revisió de contractes, accés a la xarxa de despatxos d’advocats.
 • Pack de suport: inclou els serveis telefònics d’orientació psicològica, gestió del dol i assessorament nutricional.

Cobertures opcionals

 • Pack ADN: extracció, conservació i disponibilitat d’ADN del difunt amb finalitats de genètica clínica o forense durant deu anys. 
 • Pack Beques: indemnitzem, en concepte de beques d’estudi i amb un import mensual, durant un període màxim de deu anys, els beneficiaris designats a la pòlissa en cas de defunció per accid.

Documentació de l'assegurança

NECESSITES AJUDA AMB LA TEVA ASSEGURANÇA?

Resolem tots els teus dubtes relatius a gestions o tràmits de la teva assegurança. A més, posem a la teva disposició una àmplia xarxa d'Oficines d'atenció comercial per a resoldre els teus dubtes presencialment. Troba aquí la teva

 

 

Preguntes freqüents

Es pot fraccionar el pagament de lassegurança de decessos?

Sí, és possible fraccionar el pagament de lassegurança de decessos. Segons necessitats, es pot fer de forma semestral, trimestral o mensual.

Qui pot contractar lassegurança de decessos?

Totes les persones poden contractar una assegurança de decessos. És veritat que, a més edat, llavors, més gran serà la prima final. Consulta a Adeslas els diversos tipus d'assegurances de decessos existents segons la teva necessitat.

Quin és el telèfon d'assistència en mort?

SegurCaixa Adeslas ofereix un servei d'atenció 24h/365 dies a través del telèfon de contacte 911 259 836