Más información

Assegurança de decessos

SegurCaixa TOT PREVIST DECESSOS

Una assegurança que ofereix la tranquil·litat que es necessita en els moments més difícils amb cobertures diferencials.

Àmplies cobertures i contractació senzilla

NECESSITES MÉS INFORMACIÓ?

ET TRUQUEM GRATIS

O si t’ho estimes més, truca’ns al:

 

91 903 46 51

todo previsto 2

Servei fúnebre integral

Tramitació de documentació i orientació legal

Assistència psicològica completa

Cobertura d'accidents

Quant cuesta una assegurança de decessos?

T’ajudem a resoldre tots els dubtes pel canal que prefereixis.

Telèfon

Correu electrònic

Atenció presencial a les nostres oficines

Fes servir el buscador d’oficines per trobar les dades de contacte. Tenim més de 200 oficines per estar a prop teu.

Cobertures

SegurCaixa TOT PREVIST DECESSOS és un producte, amb àmplies cobertures i fàcil de contractar, que busca aportar als clients la tranquil·litat de no tenir preocupacions i alliberar els familiars de gestions en el moment d’una defunció.

 • Servei fúnebre: inclou tots els serveis inherents al sepeli per donar una cobertura de qualitat (cotxe, arca fúnebre, tanatori, etc.).
 • Servei fúnebre especial: garanteix la prestació d’un servei especial en cas de defunció dels fills dels assegurats, si es produís durant el període de gestació.
 • Servei d’atenció 24 h /365 dies: telèfon de contacte 902 300 343
 • Tràmits de gestoria: obtenció de documents per tramitar-los a l’organisme que correspongui (fins al límit de 3.000 €), com ara certificats de defunció i d’últimes voluntats, certificats de naixement i de matrimoni, sol·licitud i tramitació de pensions de viduïtat, orfenesa, jubilació o incapacitat i invalidesa.
 • Trasllat nacional i internacional del difunt, amb la limitació a viatges inferiors a 60 dies a l’estranger.
 • Indemnització per mort en accident: la garantia d’accidents cobreix exclusivament el prenedor amb 6.000 €, sempre que l’assegurat sigui menor de 70 anys.
 • Assistència en viatge: perquè en els trajectes et sentis segur, cobertura d’assistència en viatge a l’estranger, que complementem amb la cobertura de trasllat internacional.
 • Assessorament mèdic: un equip de metges professionals disponible les 24 hores, els 365 dies, que oferiran l’orientació mèdica que calgui.
 • Segona opinió mèdica: si cal, es podrà sol·licitar una segona valoració d’un diagnòstic o tractament sense haver-se de desplaçar.
 • Assessorament jurídic Vida Familiar: servei d’assistència jurídica/legal 24 h, assistència judicial telefònica, consell legal, elaboració i revisió de contractes, accés a la xarxa de despatxos d’advocats.
 • Pack de suport: inclou els serveis telefònics d’orientació psicològica, gestió del dol i assessorament nutricional.

Cobertures opcionals

 • Pack ADN: extracció, conservació i disponibilitat d’ADN del difunt amb finalitats de genètica clínica o forense durant deu anys. 
 • Pack Beques: indemnitzem, en concepte de beques d’estudi i amb un import mensual, durant un període màxim de deu anys, els beneficiaris designats a la pòlissa en cas de defunció per accid.

Documentació de l'assegurança

NECESSITES AJUDA AMB LA TEVA ASSEGURANÇA?

Resolem tots els teus dubtes relatius a gestions o tràmits de la teva assegurança. A més, posem a la teva disposició una àmplia xarxa d'Oficines d'atenció comercial per a resoldre els teus dubtes presencialment. Troba aquí la teva

 

 

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

 • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
 • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
 • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
 • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
 • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades