Más información

 Producte complementari de salut 

PLUS Adeslas Prestació Econòmica per Incapacitat Temporal

Afegeix un plus a la teva assegurança i tria una cobertura addicional que et permet cobrir totes les necessitats que tinguis.

 

Plus-IT

El mòdul que complementa totes les modalitats d’Assistència Sanitària d’Adeslas Pimes, quan el professional autònom estigui de baixa per malaltia o accident.

Indemnització per incapacitat temporal

Indemnització diària segons el capital diari contractat (10 €, 25 € o 50 €) i el nombre de dies corresponent a la patologia segons barem d’indemnització.

Vols contractar PLUS Adeslas Prestació Econòmica per Incapacitat Temporal?

Informació del producte

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades