Más información

 Producte complementari de salut 

PLUS Adeslas Prestació Econòmica per Incapacitat Temporal

Afegeix un plus a la teva assegurança i tria una cobertura addicional que et permet cobrir totes les necessitats que tinguis.

 

Plus-IT

El mòdul que complementa totes les modalitats d’Assistència Sanitària d’Adeslas Pimes, quan el professional autònom estigui de baixa per malaltia o accident.

Indemnització per incapacitat temporal

Indemnització diària segons el capital diari contractat (10 €, 25 € o 50 €) i el nombre de dies corresponent a la patologia segons barem d’indemnització.

Vols contractar PLUS Adeslas Prestació Econòmica per Incapacitat Temporal?

Informació del producte

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades