TENIM CURA DEL TEU SOMRIURE

Troba els actes dentals 2022 de les nostres assegurances per a particulars, pimes i autònoms i per a les assegurances MyBox

Actos dentales Adeslas

Actes dentals 2022 per a particulars i pimes

Consulta Adeslas dental

Adeslas Dental Max

Consulta Adeslas dental

Serveis Dentals:

Adeslas Dental Familíia, Activa, Òptima, Dental i Autònoms

consulta dentista Adeslas

Adeslas Plena Total

Adeslas dental empresas

Adeslas Dental Negocis i Empreses

Actes dentals per a les assegurances MyBox

MyBox Salud

Si has contractat l’assegurança el 2022:

Consulta

Si has renovat l’assegurança el 2022:

Consulta

 

Dental MyBox Adeslas
MyBox Salud Seniors

Si has contractat l’assegurança el 2022:

Consultar

 

 

Adeslas dental Seniors

Actes dentals amb càrrec a l’assegurat són aquells en els quals l’assegurat ha d’abonar un import al professional sanitari o centre mèdic per cada servei odontològic que, inclòs en la cobertura de l’assegurança, es faci servir. L’import esmentat és diferent en funció de les diferents classes de serveis odontològics i la quantia pot ser actualitzada anualment. Actes sense càrrec a l’assegurat són aquells en els quals l’assegurat no ha d’abonar cap import al professional sanitari o centre mèdic per cada servei odontològic que, inclòs en la cobertura de l’assegurança, es faci servir. Aplicable al territori nacional, excepte per a Astúries, Navarra i el País Basc.

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades