Dermatòleg

 

El dermatòleg és l’encarregat d’estudiar les malalties que afecten la pell —l’òrgan més extens del cos humà—, tractar-les i prevenir-les.                 

Pots trobar un dermatòleg o una clínica de preferència accedint aQuadre Mèdic, com també filtrar per especialitat (dermatologia o dermatologia infantil). Si ets assegurat d’Adeslas, pots demanar hora directament amb el dermatòleg seleccionat o amb el centre que tinguis més a prop.     

Amb l’assegurança de salut Adeslas, disposaràs de totes les especialitats necessàries per a la teva salut i benestar. Podràs anar al dermatòleg per tractar qualsevol tipus de malaltia o afecció relacionada amb la pell, com ara al·lèrgies, pigues o taques, dermatitis, cura del cabell, etc.            

 

ANAR AL QUADRE MÈDIC

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades