Dermatòleg

 

El dermatòleg és l’encarregat d’estudiar les malalties que afecten la pell —l’òrgan més extens del cos humà—, tractar-les i prevenir-les.                 

Pots trobar un dermatòleg o una clínica de preferència accedint aQuadre Mèdic, com també filtrar per especialitat (dermatologia o dermatologia infantil). Si ets assegurat d’Adeslas, pots demanar hora directament amb el dermatòleg seleccionat o amb el centre que tinguis més a prop.     

Amb l’assegurança de salut Adeslas, disposaràs de totes les especialitats necessàries per a la teva salut i benestar. Podràs anar al dermatòleg per tractar qualsevol tipus de malaltia o afecció relacionada amb la pell, com ara al·lèrgies, pigues o taques, dermatitis, cura del cabell, etc.            

 

ANAR AL QUADRE MÈDIC

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades