REEMBORSAMENT DE DESPESES DE FARMÀCIA EXTRAHOSPITALÀRIA

És l’hora de renovar la teva assegurança MyBox Salut i beneficiar-te d’aquesta nova cobertura*

 

 Ara, fins 200 €/assegurat

*Consulta les condicions de la cobertura aquí.

Gastos de farmacia mybox

¿Com funciona?

La nova cobertura ofereix el reemborsament del 50 % de les despeses farmacèutiques extrahospitalàries prescrites per un metge per a una patologia, amb un límit de 200 € per assegurat i per anualitat.

Exclusiu per a tothom

Tots els assegurats inclosos a la pòlissa MyBox Salut es podran beneficiar d’aquesta cobertura nova en el moment de la renovació.

A més, com que a Adeslas volem tenir cura de la teva salut i de la dels teus, posem a la vostra disposició Adeslas Salud y Bienestar, el centre de salut digital on podreu gaudir dels nous serveis digitals:

La meva salut: ser-hi sempre que necessitis un metge

Descobreix els nous programes de salut:

 • Programes de salut personalitzats
 • Descobreix el teu índex de salut
 • Orientació mèdica general i infantil
 • Orientació psicoemocional
Pediatras Adeslas
Els meus metges: ser-hi sempre cuidant-te
 • Cercador de quadre mèdic i centres d’urgències
 • Demana una cita on-line o consultes no presencials
 • Guarda els teus metges favorits
Cuadro médico Adeslas
La meva targeta digital de salut

Gaudeix de la comoditat de portar sempre amb tu la nova
targeta digital de salut

Tarjeta digital Adeslas en tu móvil
 
Recorda que, a més, amb Adeslas Salud y Bienestar tindràs accés a plans personalitzats d’estil de vida, prevenció i cures, orientació mèdica general i punts bescanviables per experiències saludables i solidàries.
Ara, ja pots accedir als nostres serveis digitals a través de CaixaBankNOW, informa-te’n a CaixaBank.cat/serveisdigitalssalut

 

* Cobertura de reemborsament en farmàcia extrahospitalària

Descripció

La companyia d’assegurances garanteix, en les condicions, límits i amb els requisits que seguidament es detallen, la cobertura de la prestació farmacèutica extrahospitalària que necessitin els assegurats.

Percentatges de reemborsament i límits econòmics

La cobertura esmentada comprendrà el reemborsament del 50 %, amb un límit de 200 € per persona i anualitat de l’assegurança, d’aquells medicaments dispensats en farmàcies, prescrits per un facultatiu i que, en la data en què es dispensin, es trobin dins dels finançats pel Sistema Nacional de Salut i siguin necessaris per als tractaments o les patologies coberts per la pòlissa.

Procediment per al reemborsament

SegurCaixa Adeslas assumeix aquesta cobertura mitjançant el sistema de reemborsament de despeses, per a la qual cosa l’assegurat ha d’emplenar la sol·licitud de reemborsament disponible a CaixaBankNow i adjuntar-hi:

 • Original de la prescripció, en què ha de constar:

  • la identitat del facultatiu que l’estén, la seva firma i número de col·legiat

  • la identitat del pacient

  • la identificació del producte receptat

 • Document acreditatiu del pagament

Per a la gestió del reemborsament, SegurCaixa Adeslas pot exercir el dret de demanar la informació clínica necessària a l’assegurat que justifiqui la necessitat de la medicació i la concurrència de les condicions referides anteriorment.

La companyia d’assegurances farà efectiu a l’assegurat l’import del reemborsament que correspongui després de rebre la documentació completa especificada. El pagament s’efectuarà mitjançant transferència bancària al compte bancari indicat per l’assegurat a l’imprès de sol·licitud de reemborsament.

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades