Auto: gestió de multes i pèrdua de punts

Publicat:
04-03-2022
Pérdida de puntos y gestión de multas

L’assistència en carretera, el peritatge exprés i la xarxa de tallers de reparació són algunes de les cobertures de la nostra assegurança d’Auto que més es valoren a l’hora de contractar-la.

Quan arriba una multa, amb pèrdua de punts o sense, amb SegurCaixa Auto Selecció pots fer servir la cobertura de gestió de multes i pèrdua de punts per guanyar temps i tranquil·litat.

A través de la cobertura de gestió de multes posem a la teva disposició un servei telefònic especialitzat d’assessorament i tramitació de sancions a través del qual et podrem assessorar i informar de tot el que comporta la sanció i, quan calgui, presentar un recurs i al·legacions fins que exhaurim la via administrativa.

Les multes poden portar associada la pèrdua de punts i, en alguna situació, fins i tot la retirada del permís de conduir. La cobertura de pèrdua de punts t’ofereix el reemborsament del cost de matriculació al curs de sensibilització i reeducació vial, que la Llei de trànsit exigeix fer als conductors que han perdut de manera parcial o total els punts que tenien assignats.

Sol·licitar aquests serveis és fàcil, només cal trucar a SegurCaixa Auto al telèfon o:

 

91 125 98 49 (opció 4 Gestió de multes i pèrdua de punts), de dilluns a divendres, de 9 a 18 h.

Aprofitem per informar-te, a més, de les novetats més rellevants que es recullen a la nove Llei de trànsit que entrarà en vigor el març del 2022 i que són del teu interès:

 

 • Augmenten de 3 a 6 els punts que es resten per fer servir, subjectant-los amb la mà, dispositius de telefonia mòbil mentre es condueix.

 • S’introdueix una nova infracció greu, amb 200 euros de quantia, per no respectar les restriccions de circulació derivades de l’aplicació dels protocols en episodis de contaminació i de les zones de baixes emissions.

 • Augmenten de 3 a 4 els punts que es resten per no fer ús, o no fer-lo de manera adequada, del cinturó de seguretat, sistema de retenció infantil, casc i altres elements de protecció obligatoris.

 • Se suprimeix la possibilitat que turismes i motocicletes puguin ultrapassar en 20 km/h els límits de velocita a les carreteres convencionals quan avancin altres vehicles en las carreteras convencionales cuando adelanten a otros vehículos

 • Quan s’avancin ciclistes o ciclomotors en vies amb més d’un carril per sentit serà obligatori canviar de carril.

 • S’autoritza la utilització de dispositius sense fils per fer servir al casc de protecció dels conductors de moto i ciclomotor.

 • Es perden 6 punts per llençar a la via del tren o als voltants objectes que puguin produir accidents o incendis.

 • L’alcoholock serà obligatori per als vehicles de transport de viatgers per carretera que es matriculin a partir del 6 de juliol de 2022.

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

 • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
 • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
 • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
 • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
 • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades