Auto: gestió de multes i pèrdua de punts

Publicat:
04-03-2022  •
Pérdida de puntos y gestión de multas

L’assistència en carretera, el peritatge exprés i la xarxa de tallers de reparació són algunes de les cobertures de la nostra assegurança d’Auto que més es valoren a l’hora de contractar-la.

Quan arriba una multa, amb pèrdua de punts o sense, amb SegurCaixa Auto Selecció pots fer servir la cobertura de gestió de multes i pèrdua de punts per guanyar temps i tranquil·litat.

A través de la cobertura de gestió de multes posem a la teva disposició un servei telefònic especialitzat d’assessorament i tramitació de sancions a través del qual et podrem assessorar i informar de tot el que comporta la sanció i, quan calgui, presentar un recurs i al·legacions fins que exhaurim la via administrativa.

Les multes poden portar associada la pèrdua de punts i, en alguna situació, fins i tot la retirada del permís de conduir. La cobertura de pèrdua de punts t’ofereix el reemborsament del cost de matriculació al curs de sensibilització i reeducació vial, que la Llei de trànsit exigeix fer als conductors que han perdut de manera parcial o total els punts que tenien assignats.

Sol·licitar aquests serveis és fàcil, només cal trucar a SegurCaixa Auto al telèfon o:

 

91 125 98 49 (opció 4 Gestió de multes i pèrdua de punts), de dilluns a divendres, de 9 a 18 h.

Aprofitem per informar-te, a més, de les novetats més rellevants que es recullen a la nove Llei de trànsit que entrarà en vigor el març del 2022 i que són del teu interès:

 

  • Augmenten de 3 a 6 els punts que es resten per fer servir, subjectant-los amb la mà, dispositius de telefonia mòbil mentre es condueix.

  • S’introdueix una nova infracció greu, amb 200 euros de quantia, per no respectar les restriccions de circulació derivades de l’aplicació dels protocols en episodis de contaminació i de les zones de baixes emissions.

  • Augmenten de 3 a 4 els punts que es resten per no fer ús, o no fer-lo de manera adequada, del cinturó de seguretat, sistema de retenció infantil, casc i altres elements de protecció obligatoris.

  • Se suprimeix la possibilitat que turismes i motocicletes puguin ultrapassar en 20 km/h els límits de velocita a les carreteres convencionals quan avancin altres vehicles en las carreteras convencionales cuando adelanten a otros vehículos

  • Quan s’avancin ciclistes o ciclomotors en vies amb més d’un carril per sentit serà obligatori canviar de carril.

  • S’autoritza la utilització de dispositius sense fils per fer servir al casc de protecció dels conductors de moto i ciclomotor.

  • Es perden 6 punts per llençar a la via del tren o als voltants objectes que puguin produir accidents o incendis.

  • L’alcoholock serà obligatori per als vehicles de transport de viatgers per carretera que es matriculin a partir del 6 de juliol de 2022.