XAT D’ORIENTACIÓ MÈDICA

A Adeslas t’oferim un servei de xat amb un equip mèdic especialitzat per resoldre tots els dubtes que tinguis sobre la COVID-19 o sobre qualsevol altra qüestió mèdica que et preocupi

Chat médico Adeslas

Com anar al xat?

Adeslas, com a part de les accions que està duent a terme en el context sanitari actual, posa a la teva disposició aquest nou Servei d’Orientació Mèdica a través de xat que et donarà suport d’informació i assessorament en els supòsits de possibles símptomes associats a la COVID-19, dubtes sobre la malaltia o la seva evolució, i també sobre altres temes relacionats amb la salut que et preocupin en aquest moment i en els quals et puguem ajudar.

Aquest xat el porten metges de medicina general amb habilitat d’atenció no presencial, que garanteixen que el servei es presta amb la màxima qualitat i amb compromisos d’accessibilitat i temps de resposta adequats per als assegurats.

Pots accedir-hi clicant el botó següent. Si no has iniciat sessió a l’Àrea Client, primer hauràs d’introduir l’usuari i la contrasenya.

Horari d’atenció: de 9:00 a 20:00 h, de dilluns a diumenge.

Fora d’aquest horari tens a la teva disposició els telèfons d’orientació mèdica: 93 259 34 16.

Com accedir a l'Àrea privada?

Anar a l'Àrea privada

A continuació, al menú lateral esquerre, selecciona Serveis mèdics i clica Xat d’orientació mèdica.

Per accedir a aquest servei has d’estar registrat i accedir a l'Àrea privada.

Accedir xat mèdic Adeslas
Clica el botó Xat

Així accediràs a una pàgina amb la descripció del servei i podràs iniciar el xat prement el botó Xat situat a marge inferior dret de la pantalla. Botó actiu només durant l’horari d’atenció del xat.

boton_xat_adeslas_ca
×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades