Podòleg

 

El podòleg és el professional de la medicina que s’especialitza en el diagnòstic i el tractament dels problemes del peu i el turmell.

Al Quadre Mèdic pots filtrar la consulta per un especialista en podologia o per l’especialitat i tenir com a resultat una llista de professionals o de centres que els inclouen. Un cop localitzada la selecció, pots demanar hora seguint els passos de la secció demanar hora

 

Assegurances   

Pots gaudir d’aquest servei a les nostres assegurances  Adeslas Go, Adeslas Plena, Adeslas Plena Vital, Adeslas Plena Extra 150, Adeslas Sèniors o Adeslas Negocis, entre d'altres. 

En totes tens cobertures d’assistència sanitària amb un servei de podologia de fins a 12 sessions l’any, com també rehabilitació, fisioteràpia i podologia mitjançant la modalitat de reemborsament de despeses: l’asseguradora garanteix el reemborsament de les despeses sanitàries (200 euros) sufragades per l’assegurat en rebre el servei  al territori nacional i a través de facultatius o professionals sanitaris no inclosos als Quadres Mèdics de l’asseguradora.

 

ANAR AL QUADRE MÈDIC