Podòleg

 

El podòleg és el professional de la medicina que s’especialitza en el diagnòstic i el tractament dels problemes del peu i el turmell.

Al Quadre Mèdic pots filtrar la consulta per un especialista en podologia o per l’especialitat i tenir com a resultat una llista de professionals o de centres que els inclouen. Un cop localitzada la selecció, pots demanar hora seguint els passos de la secció demanar hora

 

Assegurances   

Pots gaudir d’aquest servei a les nostres assegurances  Adeslas Go, Adeslas Plena, Adeslas Plena Vital, Adeslas Plena Extra 150, Adeslas Sèniors o Adeslas Negocis, entre d'altres. 

En totes tens cobertures d’assistència sanitària amb un servei de podologia de fins a 12 sessions l’any, com també rehabilitació, fisioteràpia i podologia mitjançant la modalitat de reemborsament de despeses: l’asseguradora garanteix el reemborsament de les despeses sanitàries (200 euros) sufragades per l’assegurat en rebre el servei  al territori nacional i a través de facultatius o professionals sanitaris no inclosos als Quadres Mèdics de l’asseguradora.

 

ANAR AL QUADRE MÈDIC

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades