Podòleg

 

El podòleg és el professional de la medicina que s’especialitza en el diagnòstic i el tractament dels problemes del peu i el turmell.

Al Quadre Mèdic pots filtrar la consulta per un especialista en podologia o per l’especialitat i tenir com a resultat una llista de professionals o de centres que els inclouen. Un cop localitzada la selecció, pots demanar hora seguint els passos de la secció demanar hora

 

Assegurances   

Pots gaudir d’aquest servei a les nostres assegurances  Adeslas Go, Adeslas Plena, Adeslas Plena Vital, Adeslas Plena Extra 150, Adeslas Sèniors o Adeslas Negocis, entre d'altres. 

En totes tens cobertures d’assistència sanitària amb un servei de podologia de fins a 12 sessions l’any, com també rehabilitació, fisioteràpia i podologia mitjançant la modalitat de reemborsament de despeses: l’asseguradora garanteix el reemborsament de les despeses sanitàries (200 euros) sufragades per l’assegurat en rebre el servei  al territori nacional i a través de facultatius o professionals sanitaris no inclosos als Quadres Mèdics de l’asseguradora.

 

ANAR AL QUADRE MÈDIC

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades