Tens algun dubte de com gestionar la teva Quadre medic?

Aquí resolem les preguntes més freqüents:

 

On puc consultar el meu quadre mèdic?

Pots consultar-ho des de la teva Àrea Clients a l'opció "Quadre mèdic i cita online". Si no estàs registrat, ho pots fer a través d'aquest enllaç adeslas.es/inforegistro

Com sol·licito, modifico o cancel·lo una cita programada en un centre mèdic?

Si vas fer la cita a través de l'àrea privada d'Adeslas la podràs modificar o anul·lar a través de l'apartat "Quadre mèdic i cita online" > "Les meves cites". Si la vas concertar directament amb el centre, hauràs de contactar-hi per fer la modificació

No trobo el centre mèdic que busco

A la part superior dels resultats de la cerca, tens uns filtres per ajudar-te. Àmplia la distància de cerca, assegura't d'indicar correctament el nom del centre o, indica només les primeres lletres i t'anirà mostrant totes les opcions coincidents. També pots no indicar el centre i ajudar-te del mapa per trobar el centre mèdic desitjat.

Com puc saber les hores disponibles d'un centre mèdic per fer una cita?

Si el centre mèdic, al qual voleu acudir, teniu l'opció de "demanar cita", en el pas de selecció de data i hora se us obrirà un calendari. Els dies marcats en verd són els disponibles, seleccioneu el dia i marqueu "carregar" perquè us mostri les hores disponibles d'aquest dia.

En intentar fer una cita amb un centre mèdic em dóna un error o no puc acabar de confirmar el procés

En aquests casos et recomanem que truquis directament al centre mèdic per concertar la teva cita directament amb ells. Tens el telèfon de contacte a la fitxa del centre mèdic que et torna la cerca al quadre mèdic.

No puc fer vídeo consultes amb un centre mèdic

Les videoconsultes només estan disponibles als centres mèdics propis. Si no tens l'opció hauràs de consultar la web del centre per si ells disposen de vídeo consulta. Recorda que a la recerca de centres mèdics, pots filtrar per centres amb videoconsulta. 

El centre mèdic on vull acudir no té l'opció de "demanar cita online"

No tots els centres mèdics tenen l'opció de sol·licitar la cita online. En aquests casos, podeu consultar la web del centre metge al qual vols acudir per si tenen l'opció de cites en línia o, contactar amb ells telefònicament per demanar una cita.

El centre mèdic amb què intento reservar una cita no té hores disponibles

En aquests casos hauràs de contactar telefònicament amb el centre mèdic per consultar les agendes i les possibilitats que et puguin oferir.

Què faig si arribo tard a una cita mèdica en un centre mèdic?

T'informem que en cas d'arribar tard hauràs de contactar amb el centre mèdic per confirmar si et podran atendre o en cas contrari modificar la cita per a un altre dia.

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades