Este Sitio web utiliza cookies propias y de terceros para recopilar información estadística sobre sus hábitos de navegación y así poder mejorar y personalizar su experiencia ofreciéndole contenidos de su interés y mostrarle publicidad y anuncios personalizados. Si sigue navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en Política de Cookies entendido
Inicia
SegurCaixa Adelas

Política de protecció de dades

SEGURCAIXA ADESLAS, SA D’ASSEGURANCES I REASSEGURANCES (d’ara endavant, SEGURCAIXA ADESLAS) informa els usuaris sobre la seva política de protecció de dades personals, amb la finalitat que decideixin lliurement si volen facilitar les dades personals que es demanen per registrar-se a l’àrea privada d’aquest lloc web.

Als efectes del que disposa la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, SEGURCAIXA ADESLAS informa de l’existència d’un fitxer de dades de caràcter personal creat sota la seva responsabilitat que conté dades personals que s’han obtingut gràcies al procés de registre en aquesta àrea privada al lloc web www.segurcaixaadeslas.es, les quals són objecte de tractament automatitzat a l’efecte de facilitar els serveis que s’ofereixen a través d’aquesta àrea privada.

En funció dels serveis i dels continguts als quals es vulgui accedir, les dades que es demanin poden ser d’emplenament voluntari o obligatori, la qual cosa li comunicarem, i SEGURCAIXA ADESLAS les farà servir per a les finalitats que, en cada cas, se li indiquin.

L’usuari ha de respondre, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades que faciliti, i SEGURCAIXA ADESLAS es reserva el dret d’excloure dels serveis sol•licitats els usuaris que hagin facilitat dades falses, sens perjudici de la resta d’accions que pertoquin en dret.

Les dades personals es tracten amb el grau de protecció exigible legalment per garantir-ne la seguretat i evitar-ne l’alteració, la pèrdua o el tractament o l’accés no autoritzats.

Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les dades personals ha d’adreçar una comunicació escrita al Responsable de Tramitació dels Drets ARCO de SEGURCAIXA ADESLAS, SA D’ASSEGURANCES I REASSEGURANCES, passeig de la Castellana, 259 C planta 6a de Madrid (28046) amb els requisits que s’estableixen al Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.