Psicòleg

 

Un psicòleg és un professional de la salut que t’ajuda a desenvolupar-te com a persona, tant si tens algun trastorn mental com si no.

Al Quadre Mèdic pots filtrar la consulta per un especialista en psicoteràpia o per l’especialitat i tenir com a resultat una llista de professionals o de centres que els inclouen. Un cop localitzada la selecció, pots demanar hora.

 

Servei d’orientació psicoemocional

D’altra banda, pel fet de ser assegurat d’Adeslas, tens a la teva disposició el nostre servei d’orientació mèdica, dins del qual hi ha el servei d’orientació psicoemocional. Els nostres psicòlegs estan especialitzats en descàrrega i contenció emocional, i et poden assessorar i ajudar a resoldre dubtes com ara: 

  • Problemes de convivència o familiars i en l’entorn laboral.
  • Tendències en desajustaments o alteracions de l’estat d’ànim. 
  • Pèrdua d’un ésser estimat. 

Per sol·licitar aquest servei accedeix al nostre servei de Adeslas Salut i Benestar, amb el teu usuari i contrasenya.

 

ANAR AL QUADRE MÈDIC

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades