Psicòleg

 

Un psicòleg és un professional de la salut que t’ajuda a desenvolupar-te com a persona, tant si tens algun trastorn mental com si no.

Al Quadre Mèdic pots filtrar la consulta per un especialista en psicoteràpia o per l’especialitat i tenir com a resultat una llista de professionals o de centres que els inclouen. Un cop localitzada la selecció, pots demanar hora.

 

Servei d’orientació psicoemocional

D’altra banda, pel fet de ser assegurat d’Adeslas, tens a la teva disposició el nostre servei d’orientació mèdica, dins del qual hi ha el servei d’orientació psicoemocional. Els nostres psicòlegs estan especialitzats en descàrrega i contenció emocional, i et poden assessorar i ajudar a resoldre dubtes com ara: 

  • Problemes de convivència o familiars i en l’entorn laboral.
  • Tendències en desajustaments o alteracions de l’estat d’ànim. 
  • Pèrdua d’un ésser estimat. 

Per sol·licitar aquest servei accedeix al nostre servei de Adeslas Salut i Benestar, amb el teu usuari i contrasenya.

 

ANAR AL QUADRE MÈDIC

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades