Adeslas consolida la seva oferta de salut familiar

Publicat: 21-02-2023

Incorpora funcionalitats prèmium de LactApp, potencia el coaching infantil i amplia els serveis d’orientació pediàtrica

Madrid, 21 de febrer de 2023. SegurCaixa Adeslas ha reforçat els serveis de salut familiar amb solucions digitals dissenyades per a llars amb nens petits o adolescents. La novetat més recent són els serveis prèmium de la start-up LactApp, per a mares lactants. Amb aquesta aplicació, les assegurades d’Adeslas tenen accés gratuït a continguts diaris i notificacions personalitzades sobre l’embaràs, respostes a les preguntes més freqüents dels primers dies, el deslletament i altres aspectes d’aquest període. Així mateix, les clientes podran consultar els seus dubtes amb un equip de professionals sanitaris amb una àmplia experiència en lactància.

La incorporació de nous serveis adreçats a mares recents suposa un pas més en la consolidació de l’oferta de salut familiar d’Adeslas. Entre els més destacats hi ha el coaching de salut infantil, que facilita, durant els 30 primers mesos de creixement del nadó, l’accés a un servei telemàtic d’orientació amb una infermera especialitzada. Recentment, s’hi ha afegit també una cartilla digital perquè els progenitors portin un control de les revisions, l’evolució del nen i el calendari de vacunació, entre altres aspectes.

L’enfortiment de l’atenció a les necessitats de les famílies es tradueix en un nombre creixent de plans digitals de salut amb accions destinades a la cura del nen sa, la promoció d’una vida activa entre els joves o la salut emocional en l’adolescència. Tots aquests recursos i serveis exclusius estan disponibles al web de SegurCaixa Adeslas i a app del centro de salud digital Adeslas Salud y Bienestar

També és possible accedir al pòdcast de pediatria “Sense cita prèvia” a les plataformes més importants del mercat. A més, la companyia organitza de manera periòdica webinars gratuïts a càrrec de pediatres i altres especialistes.

 

Sobre SegurCaixa Adeslas

SegurCaixa Adeslas és la companyia No Vida líder a Espanya en assegurances de salut. Està integrada al Grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank. Javier Mira n’és el President Executiu i Javier Murillo, el Director General.

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades