SegurCaixa Adeslas lliura els Premis Salut Activa a majors de 55 anys

Publicat: 26-05-2022

En aquesta edició hi han participat més de 200 vídeos i relats

Madrid, 20 de maig de 2022. SegurCaixa Adeslas, companyia asseguradora integrada al Grup Mutua i participada per CaixaBank, va dur a terme el lliurament el passat 18 de maig dels Premis Salut Activa. Aquests guardons reconeixen i donen visibilitat a les persones actives que cuiden la seva salut a partir dels 55 anys. A la iniciativa, efectuada en col·laboració amb CaixaBank i la Fundació Edad & Vida, s’hi van presentar 166 testimonis en vídeo i 48 relats. Les 10 millors contribucions han estat recopilades en un llibre amb versió digital de lliure accés.

Tots els testimonis que van participar en aquesta edició es troben disponibles a la pàgina web dels Premis de Salut Activa. Després d’una fase de votació popular, un jurat va seleccionar les propostes més destacades i va fer el lliurament de les tauletes i capses d’experiències als autors premiats. La cerimònia de lliurament es va dur a terme a Barcelona, amb l’assistència del director general de Negoci de CaixaBank, Juan Antonio Alcaraz, i del director general adjunt de Negoci de SegurCaixa Adeslas, Carlos Hernández.

“Estem en disposició de viure més i en millors condicions però, com ens mostren els protagonistes dels vídeos i relats d’aquests guardons, és indispensable apostar per la prevenció i l’adopció d’estils de vida saludables”, va explicar Carlos Hernández. Per la seva banda, Juan Antonio Alcaraz va manifestar que “les persones grans són una prioritat per a CaixaBank. Com a entitat líder en el segment sènior, amb quatre milions de clients, i el compromís explícit d’oferir una atenció propera i adequada a les seves necessitats, impulsem contínuament iniciatives per conèixer les inquietuds i preocupacions de la nostra gent gran. Escoltar-los ens ajuda a millorar i seguir oferint-los la màxima qualitat a l’hora d’atendre’ls”.

SegurCaixa Adeslas ofereix solucions asseguradores que cobreixen totes les necessitats al llarg del cicle vital. Para una especial atenció al segment sènior, en el qual ha estat pionera a oferir una assegurança de salut adaptada a les necessitats específiques d’aquest període vital.

premiados salud activa Adeslas
×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades