SegurCaixa Adeslas lliura els Premis Salut Activa a majors de 55 anys

Publicat: 26-05-2022

En aquesta edició hi han participat més de 200 vídeos i relats

Madrid, 20 de maig de 2022. SegurCaixa Adeslas, companyia asseguradora integrada al Grup Mutua i participada per CaixaBank, va dur a terme el lliurament el passat 18 de maig dels Premis Salut Activa. Aquests guardons reconeixen i donen visibilitat a les persones actives que cuiden la seva salut a partir dels 55 anys. A la iniciativa, efectuada en col·laboració amb CaixaBank i la Fundació Edad & Vida, s’hi van presentar 166 testimonis en vídeo i 48 relats. Les 10 millors contribucions han estat recopilades en un llibre amb versió digital de lliure accés.

Tots els testimonis que van participar en aquesta edició es troben disponibles a la pàgina web dels Premis de Salut Activa. Després d’una fase de votació popular, un jurat va seleccionar les propostes més destacades i va fer el lliurament de les tauletes i capses d’experiències als autors premiats. La cerimònia de lliurament es va dur a terme a Barcelona, amb l’assistència del director general de Negoci de CaixaBank, Juan Antonio Alcaraz, i del director general adjunt de Negoci de SegurCaixa Adeslas, Carlos Hernández.

“Estem en disposició de viure més i en millors condicions però, com ens mostren els protagonistes dels vídeos i relats d’aquests guardons, és indispensable apostar per la prevenció i l’adopció d’estils de vida saludables”, va explicar Carlos Hernández. Per la seva banda, Juan Antonio Alcaraz va manifestar que “les persones grans són una prioritat per a CaixaBank. Com a entitat líder en el segment sènior, amb quatre milions de clients, i el compromís explícit d’oferir una atenció propera i adequada a les seves necessitats, impulsem contínuament iniciatives per conèixer les inquietuds i preocupacions de la nostra gent gran. Escoltar-los ens ajuda a millorar i seguir oferint-los la màxima qualitat a l’hora d’atendre’ls”.

SegurCaixa Adeslas ofereix solucions asseguradores que cobreixen totes les necessitats al llarg del cicle vital. Para una especial atenció al segment sènior, en el qual ha estat pionera a oferir una assegurança de salut adaptada a les necessitats específiques d’aquest període vital.

premiados salud activa Adeslas