Este Sitio web utiliza cookies propias y de terceros para recopilar información estadística sobre sus hábitos de navegación y así poder mejorar y personalizar su experiencia ofreciéndole contenidos de su interés y mostrarle publicidad y anuncios personalizados. Si sigue navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en Política de Cookies entendido
Inicia
SegurCaixa Adelas

La nostra assegurança per al teu negoci

SegurCaixa
NEGOCI

Tingues la tranquil•litat de no perdre el valor del teu negoci ni el del seu contingut, amb unes cobertures molt completes.

ÀMPLIES GARANTIES

Les causes de possibles sinistres que afectin el teu negoci i que no estiguin expressament esmentades com a excloses es cobreixen en cas de sinistre.

DANYS PER AIGUA

L’assegurança que cobreix, en cas de sinistre, les canonades i els danys al continent i/o el contingut.

ROBATORI I FURT

Cobertura de robatori tant dins com fora del teu negoci.

RESPONSABILITAT CIVIL

Cobertura de danys que es puguin produir a tercers.

Més informació

Vols demanar un pressupost o ampliar informació? Contacta amb un assessor personal.

Busca la teva oficina ​​​​​​​

​Les nostres assegurances mèdiques

Assegurances de cobertura ambulatòria

Accés directe a les consultes de medicina primària, especialitats i mitjans de diagnòstic (no inclou urgències ni hospitalització) amb els professionals i els centres mèdics concertats amb SegurCaixa Adeslas. 


Assegurances de cobertura integral

Inclouen àmplies cobertures en medicina privada: especialitats, mitjans de diagnòstic, urgències i hospitalització en els millors centres mèdics i hospitals privats d’arreu de l’Estat espanyol. 

Assegurances de reemborsament

Permeten accedir lliurement als serveis de la sanitat privada en medicina general, en qualsevol especialitat i centre hospitalari d’arreu del món, amb reemborsament de les despeses. 


Assegurances de d’assistència dental

Per als qui volen una assegurança dental amb cobertura nacional a la qual hi accedeixes de manera immediata, sense qüestionaris de salut i amb una tarifa molt reduïda. 

Productes Complementaris

Amb Adeslas SegurCaixa, pots afegir un plus a la teva assegurança i triar una cobertura addicional que et permeti cobrir totes les necessitats que tinguis.