Este Sitio web utiliza cookies propias y de terceros para recopilar información estadística sobre sus hábitos de navegación y así poder mejorar y personalizar su experiencia ofreciéndole contenidos de su interés y mostrarle publicidad y anuncios personalizados. Si sigue navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en Política de Cookies entendido
Inicia
SegurCaixa Adelas
 • Deixar de fumar

  El consum de tabac és la primera causa evitable de malaltia i de mort prematura a Espanya. I està demostrat que el tabaquisme passiu també perjudica la salut. És la causa directa de 29 malalties diferents (entre aquestes malalties, 10 tipus de càncer) i és responsable del 95% dels casos de càncer de pulmó, el 90% de les bronquitis i el 30% de les cardiopaties coronàries.

  Programes d’ajuda
  Adeslas SegurCaixa, compromesa amb els seus assegurats en la promoció d’hàbits de vida saludables, et recomana una sèrie de programes per ajudar-te a deixar de fumar:

  • La campanya de la Unió Europea Els exfumadors no abandonen pretén animar els europeus a deixar de fumar. Un dels aspectes fonamentals de la campanya és la plataforma digital iCoach, concebuda per ajudar els fumadors a deixar l’hàbit al ritme que ells triïn, immediatament o en un futur proper.

   

  Perquè t’assabentis de tot el que envolta el tabaquisme i de l’impacte que té en la salut, en concret en el risc cardiovascular, Adeslas SegurCaixa posa a la teva disposició el Pla de Prevenció del Risc cardiovascular. El pla t’ofereix també la possibilitat d’apuntar-te al servei d’entrenament en reducció del risc cardiovascular, on una infermera-coach de salut t’ajudarà a traçar un pla personal i resoldrà els dubtes que tinguis.