Sobre els nostres continguts           

Els nostres continguts tenen la finalitat de proporcionar al lector una informació veraç i d’excel·lència sobre la salut i el benestar de les persones, que en cap cas no substitueix les consultes, recomanacions o pautes dels professionals de salut de referència. Els continguts publicats els elabora i els valida l’equip sanitari de SegurCaixa Adeslas.

 

Qui som      

Espacio de Salud y Bienestar de SegurCaixa Adeslas és un lloc web que ofereix informació rigorosa i d’actualitat per cuidar la salut, el benestar i els estils de vida saludables. El nostre objectiu és aportar al lector confiança i seguretat a l’hora de consultar continguts de salut basats en evidència científica, amb un llenguatge comprensible.

Responsables

Dra. María Teresa Lara Hernández MD, PhD. Núm. de col·legiada 282840172

Sra. Yurena De Las Heras Sánchez. Graduada en Enfermería. Nº de col·legiada 75567.

 

 

 

 

 

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades