Dentista

 

El dentista o odontòleg és l’especialista que es dedica professionalment a cuidar i tractar les malalties de les dents, les genives, el teixit periodontal, el maxil·lar superior, el maxil·lar inferior i l’articulació temporomandibular. 

Adeslas tenim una xarxa de més de 185 clíniques dentals pròpies i més de 1.600 odontòlegs. Siguis o no d’Adeslas, pots accedir al servei Clínica Dental Adeslas, i localitzar la clínica que tens més a prop (a tot el territori nacional) i també consultar una gran varietat de tractaments i calcular-ne un preu estimat.   

 

Si ja estàs assegurat a Adeslas:

Has d’iniciar la sessió amb les mateixes credencials que les de l’Àrea Client. 

 

 

Si no estàs assegurat a Adeslas: 

Pots demanar hora com a convidat seleccionant ortodòncia general, ortodòncia o implants i emplenant les teves dades i credencials. 

DEMANAR HORA

 

També pots demanar hora per telèfon trucant al 900 22 99 22 o 91 955 19 00. 

 

 

×

Informació legal i protecció de dades

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.  

Informació bàsica sobre protecció de dades: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances, com a responsable del tractament,tracta les dades personals que es facilitin per tramitar la simulació d’assegurança i per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Si no es formalitza la pòlissa, quan hagin passat deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació les dades que contingui es cancel·len. Així mateix, les dades de contacte es fan servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud, que pot generar una trucada al telèfon que s’ha informat en el procés de tarifació, com també fer-te arribar la informació a través del correu electrònic que has facilitat.  
Les dades que es faciliten no se cedeixen a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei. Pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: https://www.segurcaixaadeslas.es/ca/proteccio-de-dades