Dentista

 

El dentista o odontòleg és l’especialista que es dedica professionalment a cuidar i tractar les malalties de les dents, les genives, el teixit periodontal, el maxil·lar superior, el maxil·lar inferior i l’articulació temporomandibular. 

Adeslas tenim una xarxa de més de 185 clíniques dentals pròpies i més de 1.600 odontòlegs. Siguis o no d’Adeslas, pots accedir al servei Clínica Dental Adeslas, i localitzar la clínica que tens més a prop (a tot el territori nacional) i també consultar una gran varietat de tractaments i calcular-ne un preu estimat.   

 

Si ja estàs assegurat a Adeslas:

Has d’iniciar la sessió amb les mateixes credencials que les de l’Àrea Client. 

 

 

Si no estàs assegurat a Adeslas: 

Pots demanar hora com a convidat seleccionant ortodòncia general, ortodòncia o implants i emplenant les teves dades i credencials. 

DEMANAR HORA

 

També pots demanar hora per telèfon trucant al 900 22 99 22 o 91 955 19 00. 

 

 

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades