ADESLAS, AMB ELS HARLEM GLOBETROTTERS

Publicat:
15-03-2023
Harlem Globetrotters

Adeslas és el patrocinador principal de l’espectacle que, el mes de maig, portarà a Espanya les llegendes del bàsquet mundial, gràcies a la gira que els Harlem Globetrotters faran per les ciutats principals del país. Amb aquesta iniciativa ens sumem novament a l’esport i al foment d’hàbits de vida saludables.

Es tracta d’un espectacle divertit per a tota la família on grans i petits poden veure nous i espectaculars trucs, passades increïbles i cistelles impossibles.

Un altre dels atractius d’aquest xou és l’experiència immersiva i interactiva per als fans. Cadascun dels assistents formarà part del partit, i no tan sols des de la grada!, ja que els que vulguin augmentar la seva experiència ho podran fer amb les opcions Magic Pass i Globetrotter Experience.

Consulta el recorregut de la gira i no et perdis aquest esepctacle.

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades