Adeslas aposta per la lactància

Publicat:
20-01-2023
app lactancia Adeslas

A Adeslas continuem reforçant els serveis de salut familiar amb solucions dissenyades especialment per a llars amb fills petits o adolescents.          

En aquesta línia, acabem d’incloure els serveis prèmium de LactApp, una app dedicada a la lactància i la maternitat, per acompanyar les assegurades embarassades o que fa poc han donat a llum.     

Les assegurades d’Adeslas tenen així accés prèmium als continguts diaris i a notificacions sobre embaràs, respostes a les preguntes més freqüents dels primers dies, el deslletament i altres aspectes rellevants d’aquest període.                           

Aquest servei serà accessible per a les assegurades de Salut d’Adeslas de manera totalment gratuïta.     

La incorporació de nous serveis dirigits a pares novells suposa un pas més en la consolidació de la nostra oferta de salut familiar que ja inclou:           

  • serveis d’orientació mèdica infantil
  • coaching de salut infantil
  • plans virtuals de cura de l’infant sa   

Les assegurades de Salut d’Adeslas poden accedir a LactApp a través dels plans de Cura de l’Infant Sa disponibles a l’app d’Adeslas Salud y Bienestar

 

 

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades