ADESLAS PADEL TEAM: REPETIM PER L’APOSTA GUANYADORA

Publicat:
15-03-2023
Adeslas padel team

El circuit professional del World Padel Tour 2023 ja està en marxa en competicions internacionals i aviat començarà el recorregut a Espanya amb el primer torneig a Reus el 27 de març vinent.

Hem renovat un any més l’aposta per l’equip que tornarà a competir aquesta temporada amb la samarreta d’Adeslas i que està format, al quadre femení, per la parella número 1 del món, Alejandra Salazar i Gemma Triay, i al masculí pels jugadors Sanyo Gutiérrez i Álex Ruiz.

A Adeslas apostem per aquest esport que identifiquem amb valors que ens defineixen, com l’esforç, la proximitat i la noblesa esportiva.

Alejandra Salazar i Gemma Triay intentaran repetir l’èxit de les temporades passades en què van aconseguir, en dos anys consecutius, el títol de números 1 del món. Desitgem molta sort a tots els integrants de l’Adeslas Padel Team i esperem que també et sentis orgullós d’aquest equip guanyador.

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades