Ara, les autorizations i els reemborsaments, a l'app

Publicat:
15-02-2023  •
Persona mirando su móvil

Adeslas Salud y Bienestar avança un pas més i, des d’ara, incorpora entre les seves funcionalitats la possibilitat de fer la sol·licitud d’autoritzacions i reemborsaments al mòbil, des de l’app, fàcilment i siguis on siguis.

Com ja saps, alguns dels actes mèdics (determinades proves diagnòstiques, ingressos, rehabilitació) als quals et dona accés l’assegurança de salut requereixen autorització prèvia de la companyia.

Sol·licitar aquestes autoritzacions ara encara és més fàcil: entra a l’app, completa el formulari, afegeix la foto del volant de prescripció i en menys de 48 hores rebràs la resposta d’Adeslas.

Perquè et reemborsin les factures, tant si ets assegurat de reemborsament com si tens inclòs el reemborsament per actes mèdics de rehabilitació, fisioteràpia o podologia (a més de farmàcia o logopèdia per a Adeslas Plena Total) a l’assegurança, el procés és igual de senzill.

La pròxima vegada que hagis de gestionar el reemborsament de factures mèdiques fes-ho des de l’app i veuràs que és molt senzill: entra a l’app, completa les dades del formulari amb les dades de la factura, afegeix la foto del volant de prescripció i de la factura i segueix en temps real l’estat de la sol·licitud. També podràs consultar l’històric de reemborsaments i tenir una informació més actualitzada del seu estat.

Recorda que amb l´app Adeslas Salud y Bienestar sempre tens un metge a la teva disposició i serveis personalitzats per cuidar la salut, a més de tot el que necessites per gestionar l’assegurança amb Adeslas. No et perdis les novetats que tenim preparades per a tu, i si encara no ho has fet, descarrega-te-la ara des del mòbil.    

Avancem per a tu perquè la gestió de l’assegurança sigui cada dia més còmoda i fàcil de fer.