Ara, les autorizations i els reemborsaments, a l'app

Publicat:
15-02-2023
Persona mirando su móvil

Adeslas Salud y Bienestar avança un pas més i, des d’ara, incorpora entre les seves funcionalitats la possibilitat de fer la sol·licitud d’autoritzacions i reemborsaments al mòbil, des de l’app, fàcilment i siguis on siguis.

Com ja saps, alguns dels actes mèdics (determinades proves diagnòstiques, ingressos, rehabilitació) als quals et dona accés l’assegurança de salut requereixen autorització prèvia de la companyia.

Sol·licitar aquestes autoritzacions ara encara és més fàcil: entra a l’app, completa el formulari, afegeix la foto del volant de prescripció i en menys de 48 hores rebràs la resposta d’Adeslas.

Perquè et reemborsin les factures, tant si ets assegurat de reemborsament com si tens inclòs el reemborsament per actes mèdics de rehabilitació, fisioteràpia o podologia (a més de farmàcia o logopèdia per a Adeslas Plena Total) a l’assegurança, el procés és igual de senzill.

La pròxima vegada que hagis de gestionar el reemborsament de factures mèdiques fes-ho des de l’app i veuràs que és molt senzill: entra a l’app, completa les dades del formulari amb les dades de la factura, afegeix la foto del volant de prescripció i de la factura i segueix en temps real l’estat de la sol·licitud. També podràs consultar l’històric de reemborsaments i tenir una informació més actualitzada del seu estat.

Recorda que amb l´app Adeslas Salud y Bienestar sempre tens un metge a la teva disposició i serveis personalitzats per cuidar la salut, a més de tot el que necessites per gestionar l’assegurança amb Adeslas. No et perdis les novetats que tenim preparades per a tu, i si encara no ho has fet, descarrega-te-la ara des del mòbil.    

Avancem per a tu perquè la gestió de l’assegurança sigui cada dia més còmoda i fàcil de fer. 
 

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades