ASSEGURA EL VIATGE PEL QUE FA A IMPREVISTOS

Publicat:
30-06-2023
asegura tu viaje

Un viatge sense sorpreses ni incidents és condició imprescindible per poder-lo gaudir. La convocatòria d’eleccions anticipades en dates diferents de les habituals ha afectat els viatges de vacances de moltes famílies. Per fer front a tota mena d’eventualitats, com pot ser aquesta, és recomanable ser previsors.

SegurCaixa Assistència en Viatge t’assegura la tranquil·litat que necessites per tenir-ho tot sota control.

Un producte que t’ofereix cobertura en cas de qualsevol necessitat mèdica que pugui sorgir, la pèrdua o el robatori d’equipatge i el retard en els vols, repatriació, retorn anticipat... que puguin sobrevenir i amb una garantia optativa de cancel·lació que et cobreix en cas de no poder iniciar el viatge per una sèrie de supòsits com ara malaltia greu, accident, defunció o convocatòria a mesa electoral.

En aquest tipus de situacions, l’assegurança t’ofereix una indemnització en funció del capital assegurat (per triar d’entre 300 € - 600 € - 1.500 € per passatger).

Assegura la tranquil·litat dels viatges de menys de 6 mesos amb SegurCaixa Assistència en Viatge, perquè tenim el producte amb més cobertura del mercat. És senzill, és complet, és econòmic. Informa-te’n aquí

SABER MÉS

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades