Auto: solucions per viatjar tranquil

Publicat:
22-07-2022
Soluciones para viajar tranquilo

Ja estem en ple estiu i per vacances o el cap de setmana agafem el cotxe més del que és habitual. Abans de posar-se a la carretera convé revisar si tenim els papers del vehicle en regla, si tenim la carta verda en cas que viatgem a algun país on es demani i, per descomptat, fer una revisió de l’estat del vehicle.

SegurCaixa Auto Selecció disposa de compromisos de servei, entre els quals hi ha la revisió gratuïta dels 20 punts de seguretat del vehicle en tallers col·laboradors, que inclou:

 • Elements interns (nivell d’oli del motor, nivell del líquid refrigerant, nivell del líquid de frens i embragatge, nivell del líquid eixugaparabrises, estat de les corretges auxiliars).
 • Il·luminació (intermitent/emergència, frenat, marxa enrere, posició/curta/llarga, reglatge dels fars antiboira)
 • Pneumàtics (estat, pressió)
 • Frenat/suspensió/direcció/transmissió/escapament (amortidors, desgast dels frens, tensió del fre de mà, fuites)
 • Altres elements (eixugaparabrises, cinturó de seguretat)

A més, si el taller detecta anomalies i el client les vol reparar, podrà sol·licitar un pressupost sense compromís i beneficiar-se d’un 5% de descompte sobre el pressupost.

Un altre dels compromisos de SegurCaixa Auto Selecció són els temps de resposta en cas de sinistres, que suposen un gran estalvi de temps perquè res no aturi les vacances dels assegurats:

 • Peritatge exprés en 24 hores: després de demanar la intervenció pericial, ens comprometem a enviar el pèrit al taller en 24 hores des de la concertació de la cita amb el taller (en horari d’atenció).
 • Reparació exprés en 72 hores: quan la reparació de la carrosseria es fa en un taller col·laborador amb un cost inferior a 500 €, ens comprometem a lliurar el vehicle a punt en tres dies hàbils després de la validació i la conformitat dels danys per part dels pèrits (en pòlisses amb cobertures de danys propis i que no comportin substitució o proveïment de peces de recanvi).
 • Autorització de reparació directa: per a reparació de llunes o carrosseries en tallers col·laboradors amb un cost inferior a 300 € després de la comunicació del sinistre i conformitat per part nostra sense que hagi d’intervenir un pèrit.

En cas d’incompliment de qualsevol dels compromisos, tret de la revisió gratuïta de 20 punts de seguretat del vehicle a la nostra xarxa de tallers col·laboradors, l’assegurat pot sol·licitar una compensació econòmica de 200 €.

Accedeix a la protecció de SegurCaixa Auto Selecció i descobreix les solucions que t’oferim perquè puguis viatjar tranquil. Informa-te’n a través del 900 50 50 40, del nostre web o del teu agent o mediador.

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

 • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
 • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
 • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
 • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
 • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades