Com podem tancar l’any amb una bona salut bucodental?

Publicat:
16-12-2022

S’acosta el final de l’any i arriba el moment de plantejar-se nous reptes per al 2023. Entre els propòsits per a l’any nou et pots proposar cuidar millor la salut bucodental.

Adquirir bons hàbits d’higiene és important per prevenir problemes futurs i per això t’oferim alguns consells que ens ajudaran a tancar l’any i començar el vinent amb la millor salut bucodental:

  • Implementar en el dia a dia una rutina d’higiene oral: raspallar-se les dents diverses vegades al dia i evitar saltar-nos les raspallades especialment després de cada àpat.
  • Fer servir fil dental i fluor: encara que puguis pensar que amb el raspallat n’hi ha prou, s’elimina més placa bacteriana quan ens esbandim la boca amb fluor i fem servir fil dental per eliminar restes que s’acumulen entre les dents.  
  • Cuidar quins aliments mengem: quan masteguem, els bacteris de la boca s’encarreguen de descompondre els sucres simples del menjar i produeixen àcids que poden afectar l’esmalt de les dents. Els aliments amb més quantitat de sucre són els que més tendeixen a erosionar les dents i a desenvolupar càries.
  • Revisions regulars amb l’odontòleg: els especialistes recomanen que un adult es faci almenys una revisió dental a l’any. Aquesta és, sens dubte, la millor manera de conèixer el nostre estat de salut bucodental i prevenir infeccions.

La importància de cuidar les dents durant el Nadal

Amb el final de l’any també arriba Nadal, una època en què són freqüents les reunions familiars on no hi falta una gran varietat de plats poc habituals en el dia a dia.              .

Per això, és més important que mai seguir cuidant les dents després de cada àpat. Fins i tot, després de picar entre hores, ja que en aquestes dates és freqüent menjar torrons i altres dolços típics nadalencs.

A més, un cop s’acabin les festes de Nadal, és recomanable demanar hora per fer-se una revisió bucodental amb el dentista i prevenir qualsevol imprevist en la salut dental pels excessos de les festes.         


Recorda que, en cas de necessitat durant Nadal, les Clíniques Dentals Adeslas tenen servei d’urgència per atendre’t sense cita prèvia.

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades