CITACIÓ DENTAL PER WHATSAPP

Publicat:
24-04-2023
citación dental por whatsapp

Ja tens a la teva disposició la possibilitat de demanar una cita dental on-line a través de WhatsApp a les Clíniques Dentals Adeslas, sense esperar, de manera immediata i des de qualsevol lloc.

La pròxima vegada que truquis al nostre telèfon de citació dental 91 955 19 00, t’oferirem que gestionis la cita per aquest nou canal, i si ho acceptes, rebràs un SMS amb el qual podràs obrir la conversa per WhatsApp i demanar hora, gestionar una cita que ja tens o fer altres gestions obrint un xat amb l’agent.

També pots accedir a aquest servei aquí.

Recorda que la teva assegurança de salut inclou una revisió i una neteja dental anual, i si ets assegurat de Dental, a més tens accés a molts altres serveis sense cost, com ara ortopantomografies, segelladors oclusius, estudis d’ortodòncia, etc.

Aquesta iniciativa se suma a les accions que desenvolupa Adeslas per afavorir l’accessibilitat i la instantaneïtat dels clients, ja que la citació per WhatsApp no requereix cap instal·lació específica.

Esperem que la interacció per WhatsApp agilitzi les gestions i et permeti sentir-nos més accessibles i propers.

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades