Claus per saber si necessites un implant dental

Publicat:
14-10-2022
Implantes.jpg

Molta gent recorre als implants dentals per millorar la mossegada i substituir dents que s’han pogut trencar per un accident o durant la ingesta d’aliments. En aquest sentit, és la solució que trien més pacients a causa de l’alta fiabilitat, durabilitat i comoditat.          

Durant un procediment d’aquesta mena, el dentista col·loca un cargol de titani a l’os maxil·lar que serveix de suport per posar-hi pròtesis o corones a sobre. Aquestes peces passen aleshores a exercir la funció de la dent que s’ha perdut. Un cop acabada la intervenció, els implants ofereixen múltiples beneficis des del primer moment, tant pràctics com estètics.   

No obstant això, malgrat que es tracta d’una solució molt triada, hi ha persones que no saben com identificar si un problema a la dentadura es pot resoldre amb implants dentals. Per això, a continuació oferim algunes de les claus i signes que ens indiquen quan necessitem una intervenció d’aquesta mena.                 

Necessites un implant dental? Aquests són els senyals que cal tenir en compte

Els motius pels quals una persona necessita sotmetre’s a un tractament d’implants són variats. No obstant això, hi ha alguns signes d’alarma que ens indiquen que la salut bucodental està exposada i es podria solucionar col·locant implants dentals.

Les claus que cal tenir en compte per saber si necessites un implant dental són:

  • Sensació d’haver perdut la funcionalitat de la boca: és freqüent que, a causa de la pèrdua d’una dent (durant un accident o durant la ingesta d’aliments), una persona senti incomoditat en mastegar o malestar en l’estructura dental.
  • Dificultat per parlar: de vegades, la pèrdua de peces dentals també afecta la parla de moltes persones. Això passa perquè la llengua començarà a moure’s de manera antinatural, ja que la persona no està acostumada a parlar sense la dent que li falta.
  • Mala digestió: encara que pugui semblar que no té relació, el fet que ens falti una dent o diverses afecta directament la manera de mastegar els aliments que ingerim. Si ens falten peces dentals, és probable que la masticació es produeixi de manera inadequada, cosa que obliga l’estómac a fer servir més emergia per fer la digestió i pot causar digestions pesades.                       
  • Estètica: els pacients també se sotmeten a tractaments d’implants per millorar l’estètica de la boca després de perdre una dent o més. Els motius no sempre són mèdics, així que aquest és un altre dels motius pels quals un implant dental ajuda a recuperar el somriure de les persones i en millora l’autoestima.

 

DEMANDA CITA PREFERENT

 

La importància de deixar-se aconsellar per un dentista

Més enllà dels consells i les claus, sempre és recomanable que sigui un professional qui et resolgui els dubtes i t’aconselli els millors implants dentals segons les necessitats que tinguis. Per això, en cas que necessitis un tractament recorda que a les Clíniques Dentals Adeslas tens els millors odontòlegs per cuidar-te la boca.     

Si vols saber ara quant et costaria un tractament d’implants per a tu, pots calcular el preu a l’enllaç següent.

 

CALCULA EL PRESSUPOST

 

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades