Cuidar-te la boca no havia estat mai tan fàcil

Publicat:
21-11-2022
dental

A Adeslas també som líders i especialistes en assegurances dentals al nostre país, on més de 5,3 milions de persones tenen una assegurança dental, una dada que continua creixent perquè cada vegada som més conscients de la importància de cuidar la salut bucodental i, alhora, de la necessitat d’accedir a més tractaments amb unes condicions més accessibles.  

Les nostres assegurances dentals proporcionen accés a més de 1.600 odontòlegs i més de 185 Clíniques Dentals Adeslas que disposen de totes les especialitats, els últims avenços en tractaments i un ampli horari.    

Amb Adeslas DENTAL MAX, pots tenir un pla de salut bucodental i accedir a nombrosos avantatges que creixen any rere any:        

Nombrosos serveis sense cap cost addicional

Amb Adeslas DENTAL MAX, tindràs més de 35 actes dentals sense cap cost addicional des del primer any, com ara:  

 • Revisió dental
 • Servei d’urgències dentals   
 • Neteja de boca (tartrectomia)
 • Educació bucodental
 • Estudi d’ortodòncia 

A partir del segon any, accediràs a 10 nous serveis en odontopediatria: tractaments amb mantenidors d’espai fix i mòbil, obturació, apicoformació, endodòncia temporal a la dent, pulpotomia, entre d’altres.

A partir del tercer any està inclòs el tractament periodontal de curetatge.       

Alguns dels serveis dentals no tenen cap cost addicional, mentre que altres tenen fixats preus especials. Calcula el preu del tractament (ortodòncia, implants, pròtesis i emblanquiments) i coneix altres preus a l’enllaç següent.                

L’única assegurança dental amb la qual, com més temps passa, menys pagues

Un altre avantatge d’Adeslas DENTAL MAX és que, com més anys mantens l’assegurança, menys pagues.

 • Cada any abaixem el preu de l’assegurança 1 € per assegurat/mes

I si contractes l’assegurança per a 3 persones o més, només pagaràs 8 € per assegurat/mes

 

3 o més assegurats

8€ assegurat/mes

 

2 assegurats

10€ assegurat/mes

 

1 assegurat

12€ assegurat/mes

Pots conèixer detalladament els beneficis d’Adeslas DENTAL MAX accedint a l’enllaç següent.

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

 • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
 • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
 • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
 • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
 • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades