Emblanquiment dental: tipus i avantatges

Publicat:
17-05-2022  •
blanqueamiento

L’emblanquiment dental és el tractament estètic més habitual que es fa a les Clíniques Dentals Adeslas. Hi ha diversos tractaments segons la tècnica i el lloc on es faci:  

  1. Emblanquiment dental a casa: mitjançant fèrules personalitzades fetes a mida per a cada pacient que aconsegueixen aclarir la tonalitat de l’esmalt de les dents i eliminar les taques i la decoloració còmodament des de casa. 
  2. Emblanquiment a la clínica amb LED: és un procediment molt eficaç que consisteix a activar les molècules del gel emblanquidor amb la llum blava que emet la làmpada LED. El resultat pot ser molt durador si es manté una bona higiene bucodental.
  3. Emblanquiment a la clínica amb làser: és el procediment més ràpid i eficaç encara que els efectes acostumen a durar poc. La llum làser activa el gel emblanquidor, penetra en l’esmalt de les dents i n’augmenta l’emblanquiment.   
  4. Emblanquiment dental combinat: combina dos procediments: una part es fa a la clínica amb l’ajuda d’un especialista i l’altra la fa el pacient pel seu compte a casa.                      

Aquesta mena de tractaments té nombrosos avantatges beneficiosos tant per a l’aspecte com per a l’estat d’ànim. Alguns dels avantatges més destacats són:  

Millora la confiança. Tenir les dents més blanques és clau per millorar l’autoestima. Socialment, tenir una boca i un somriure sa és un factor molt valorat, per la qual cosa tenir les dents blanques pot donar més confiança i seguretat en un mateix.

Ajuda a millorar la higiene. El tractament d’emblanquiment dental requereix mantenir una bona higiene bucodental després d’acabar el tractament. A més, una persona que es fa un emblanquiment és, en general, algú que es preocupa més per la salut i la cura personal.

Resultats ràpids. El tractament d’emblanquiment dental requereix d’entre tres i quatre sessions, però es pot fer en una sola cita. A diferència de molts tractaments dentals, els resultats d’un emblanquiment dental són molt ràpids.               

Procés indolor. La majoria de tractaments dentals suposen certa incomoditat per als pacients, tant a la clínica com els dies posteriors. L’emblanquiment és un procediment que no suposa cap molèstia.