Emblanquiment dental: tipus i avantatges- cita

Publicat:
17-05-2022
blanqueamiento

L’emblanquiment dental és el tractament estètic més habitual que es fa a les Clíniques Dentals Adeslas. Hi ha diversos tractaments segons la tècnica i el lloc on es faci:  

  1. Emblanquiment dental a casa: mitjançant fèrules personalitzades fetes a mida per a cada pacient que aconsegueixen aclarir la tonalitat de l’esmalt de les dents i eliminar les taques i la decoloració còmodament des de casa. 
  2. Emblanquiment a la clínica amb LED: és un procediment molt eficaç que consisteix a activar les molècules del gel emblanquidor amb la llum blava que emet la làmpada LED. El resultat pot ser molt durador si es manté una bona higiene bucodental.
  3. Emblanquiment a la clínica amb làser: és el procediment més ràpid i eficaç encara que els efectes acostumen a durar poc. La llum làser activa el gel emblanquidor, penetra en l’esmalt de les dents i n’augmenta l’emblanquiment.   
  4. Emblanquiment dental combinat: combina dos procediments: una part es fa a la clínica amb l’ajuda d’un especialista i l’altra la fa el pacient pel seu compte a casa.                      

Aquesta mena de tractaments té nombrosos avantatges beneficiosos tant per a l’aspecte com per a l’estat d’ànim. Alguns dels avantatges més destacats són:  

Millora la confiança. Tenir les dents més blanques és clau per millorar l’autoestima. Socialment, tenir una boca i un somriure sa és un factor molt valorat, per la qual cosa tenir les dents blanques pot donar més confiança i seguretat en un mateix.

Ajuda a millorar la higiene. El tractament d’emblanquiment dental requereix mantenir una bona higiene bucodental després d’acabar el tractament. A més, una persona que es fa un emblanquiment és, en general, algú que es preocupa més per la salut i la cura personal.

Resultats ràpids. El tractament d’emblanquiment dental requereix d’entre tres i quatre sessions, però es pot fer en una sola cita. A diferència de molts tractaments dentals, els resultats d’un emblanquiment dental són molt ràpids.               

Procés indolor. La majoria de tractaments dentals suposen certa incomoditat per als pacients, tant a la clínica com els dies posteriors. L’emblanquiment és un procediment que no suposa cap molèstia.          

Recorda que a la pòlissa tens inclosa una revisió bucodental gratuïta i tens més de 185 Clíniques Dentals Adeslas i més de 1.600 odontòlegs a la teva disposició.
×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades