L’equip femení d’Adeslas arrasa el 2022

Publicat:
20-01-2023

Ale y Gemma han fet una temporada rodona al llarg de tot el circuit 2022 que va tenir com a colofó el títol com a números 1 al rànquing femení.

​Després d’un any rodó recollint victòries, les nostres jugadores, conegudes com el “Team TriAzar”, van arribar a la gran final del torneig al World Padel Tour celebrat al Palau Sant Jordi de Barcelona el desembre, on es van enfrontar pel número 1 contra Ari Sánchez i Paula Josemaría. 

Si ets fan del pàdel, confiem que t’hagis sentit tan orgullós com nosaltres en aquesta emocionant temporada de l’@adeslaspadel Team. Esperem que els nostres equips ho continuïn donant tot en el circuit 2023 i que tu continuïs animant-los i seguint-nos a adeslaspadel

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades