ESCOLA DE PARES: COM ES PODEN PREVENIR HÀBITS TÒXICS

Publicat:
30-06-2023

Els estudis actuals indiquen que l’inici del consum de drogues és entre els 12 i els 13 anys. La via d’entrada acostuma a ser l’alcohol i el tabac i, a partir d’aquí, s’observa una progressió al consum de la marihuana i la cocaïna en molts casos. Aquesta progressió és més gran com més precoç és el consum.

Els factors de risc, com el fracàs acadèmic i els problemes familiars, el temps de lleure i els amics, hi tenen un paper fonamental.

Per això, educadors, pares i professionals n’han d’estar al corrent per poder ser capaços d’intervenir de manera preventiva i evitar que en consumeixin.

En aquest seminari web de l’Escola de Pares que es va fer el 28 de juny passat i que ara pots veure aquí, descobriràs amb el Dr. Quintero les claus per ajudar els fills a través de:

  • Prevenció del consum: fomentant l’autoestima, entaulant amb ells una bona comunicació, incitant conductes responsables, estant al corrent del que fan i també promovent activitats de lleure i parlant amb ells sobre les drogues.
  • Aprendre les conseqüències tant per a la salut física com per a la mental que té el consum de drogues.
  • Passos que cal seguir si sospitem que els fills consumeixen qualsevol droga.

T’animem a gaudir d’aquest nou seminari web de l’Escola de Pares i a descobrir com es pot prevenir que els infants adquireixin hàbits tòxics! 

×

Per calcular el preu de l’assegurança, si us plau, accepta la informació següent

Informació legal: recorda que pots desistir del contracte, sense haver-ne d’indicar els motius i sense que se t’apliqui cap penalització, durant els primers trenta dies naturals des de la data en què l’assegurador et faciliti la documentació corresponent a la pòlissa.

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable del tractament: SegurCaixa Adeslas, SA d’Assegurances i Reassegurances.
  • Finalitat i legitimació: basant-nos en el desenvolupament de mesures precontractuals d’acord amb la teva sol·licitud (execució de contracte) tractarem les teves dades personals per tramitar la simulació d’assegurança, com també per fer el perfilat per calcular l’import de la prima. Així mateix, les dades de contacte es faran servir per enviar-te la informació derivada de la sol·licitud.
  • Conservació: en cas que no es formalitzi la pòlissa passats deu dies hàbils des de la data de finalització de validesa d’aquesta simulació, les dades que conté se suprimiran.
  • Destinataris: les dades facilitades no se cediran a tercers, tret d’obligació legal o per prestar el servei.
  • Informació addicional i exercici de dret: pots consultar més informació sobre la política de protecció de dades de SegurCaixa Adeslas i, especialment, sobre com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i altres, a la pàgina web següent: Protecció de dades